Libnet.ro
UNICEF

16:00

Toader, despre Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Antena3 Antena3,
Toader, despre Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr. continuă pe Antena3

Toader, despre situatia lui Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata la CSM

Tudorel Toader si Augustin Lazar vor fi fata in fata la Consiliul Superior al Magistraturii. intalnirea de gradul zero are loc in contextul in care peste cateva zile va avea loc si primul termen la Curtea.

Augustin Lazar, despre ordonanta privind revizuirea sentintelor: Nu ar trebuie sa avem probleme de stabilitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, intrebat daca este oportuna ordonanta anuntata de ministrul Justitiei, ca stabilitatea raporturilor juridice este un principiu fundamental al dreptului constitutional si nu trebuie sa avem probleme de stabilitate. in baza Ordonantei de Urgenta anuntate de Tudorel Toader, cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata de la instanta suprema, din 2014 pana acum, vor putea face recurs in anulare, pe motiv ca aceste completuri au fost nelegal constituite.

Tudorel Toader, despre revocarea lui Augustin Lazar: Eu, ca ministru al Justitiei, nu pot sesiza CCR, ci premierul. Nu e alta cale de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca nu poate sesiza, ca ministru, Curtea Constitutionala, ci premierul trebuie sa faca sesizarea Curtii cu privire la situatia procurorului general al Romaniei, a carui revocare Toader a propus-o in urma cu mai multe luni. Nu e alta cale de urmat, a spus Toader.

Tudorel Toader, despre modificarea legii recursului compensatoriu: Sa avem ncredere n legiuitor si n presedinte, sa promulge legea si sa faca exact cum si-a dorit

Dupa ce declara ca a stabilit cu premierul solutiile, iar Guvernul va adopta probabil in aceasta saptamana o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune acum ca urmeaza sa se intalneasca cu Viorica Dancila si sa ajunga la o concluzie, afirmand ca sunt posibile toate variantele. Trebuie sa avem incredere in legiuitor si in presedinte, care trebuie sa o promulge, a declarat, luni, Tudorel Toader, lasand sa se inteleaga ca nu mai este asa sigura adoptarea unei ordonante.

TOADER, DESPRE CONSTITUIREA COMPLETURILOR DE 5 JUDECATORI: O incalcare a legii, cu caracter de continuitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca desemnarea completurilor de cinci judecatori la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a reprezentat o incalcare a legii.

Tudorel Toader, despre constituirea completurilor de 5 judecatori: O incalcare a legii, cu caracter de continuitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri, pe pagina sa de Facebook,ca desemnarea completurilor de cinci judecatori la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a reprezentat o incalcare a le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )