Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toader, despre cererea de extradare a ziaristului turc de la Zaman Romnia: Procedura este de competenta organelor judiciare

Hotnews Hotnews,
 Toader, despre cererea de extradare a ziaristului turc de la Zaman Romnia: Procedura este de competenta organelor judiciare

Ministrul Justitiei spune ca procedura extradarii depinde de organele judiciare, Tudorel Toader reactionand astfel dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a cerut sa opreasca extradarea a ziaristului turc Kamil Demirkaye. continuă pe Hotnews

TOADER, DESPRE CEREREA DE EXTRADARE A ZIARISTULUI TURC DE LA ZAMAN ROMANIA: Procedura extradarii este de competenta organelor judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma, dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a cerut sa opreasca extradarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya, ca procedura extradarii este de competenta organelor judiciare.

Grup de ONG-uri pentru drepturi si libertati: Romnia sa refuze cererea de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaya

O platforma de ONG-uri active in domeniul drepturilor omului, Respect - Platforma pentru Drepturi si Libertati, a luat joi pozitie in cazul cererii Turciei ca Romania sa il extradeze pe ziaristul Kamil Demirkaya, aratand ca Bucurestiul trebuie sa respecte legislatia internationala si sa respinga cererea Ankarei.

Europarlamentarul Cristian Preda cere oprirea procedurii de extradare a ziaristului turc de la Zaman Romania: Daca Guvernul Dancila face asa ceva, se descalifica de tot in UE. Nimeni nu a raspuns solicitarilor sultanului de la Istanbul (FOTO)

Europarlamentarul Cristian Preda cere ministerului Justitiei sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye, de la publicatia Zaman Romania, pe numele caruia a fost emis mandat de arestare.

Tudorel Toader il face HABARNIST pe Cristian Preda! Replica dura pentru europarlamentar in cazul extradarii jurnallistului turc: Nu cunoaste acest aspect elementar?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza acid la solicitarea europarlamentarului roman Cristian Preda, care i-a cerut sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye, de la.

Traian Basescu, despre cererea de extradare a jurnalistului turc: Sper ca institutiile statului nu vor actiona ca pe vremea cand eram pasalac turcesc

Traian Basescu este de parere ca ziaristul turc, subiectul unei cereri de extradare din Romania, nu va avea parte de un proces corect in Turcia si, pe cale de consecinta, autoritatile romane ar trebui sa.

Jurnalistul turc de la Zaman Romnia: n Turcia exista tortura, am ncredere n justitia romna / Am cerut azil politic n Romnia

Jurnalistul turc Kamil Demirkaya de la Zaman Romania in cazul caruia autoritatile de la Ankara au cerut extradarea a spus, joi, in instanta, ca are incredere in justitia din Romania ca nu va accepta extradarea sa in Turcia, unde exista tortura. De asemenea, el a spus ca a cerut azil politic in Romania.

Toader, despre remanieri: Iohannis nu mai poate refuza inca o data propunerile de ministri. Draftul sesizarii CCR este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, pentru Antena 3, ca draftul sesizarii CCR in privinta remanierilor este redactat.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Nu si le doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Sa nu va imaginati ca un astfel de act de clementa si-l doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii, subliniind ca nu vrea sa fie tras la raspundere cel care nu este vinovat, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Sa nu va imaginati ca un astfel de act de clementa si-l doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii. Acum, sa va dau un raspuns pe care chiar as vrea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )