Libnet.ro
UNICEF

09:15

TOADER DESPRE PROCURORUL GENERAL: Argumentele demiterii, mai puternice acum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOADER DESPRE PROCURORUL GENERAL: Argumentele demiterii, mai puternice acum

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca actuala conducere a Ministerului Public, din care face parte si sectia speciala de anchetare a presupuselor infractiuni comise de magistrati, impiedica functionarea acestei sectii, in ceea ce-l priveste pe procurorul general Augustin Lazar, Toader a precizat ca argumentele demiterii acestuia sunt mai puternice acum decat la momentul evaluarii. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general: Activitatea DNA se desfasoara acum in niste conditii mai putin prietenoase

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) se desfasoara in niste conditii mai putin prietenoase, fiind asaltatI de probleme din exterior. Lazar vorbeste despre vulnerabilitati si oboseala si a precizat ca a cerut ca procurorii care au astfel de vulnerabilitati sa paraseasca institutia.

Procurorul general Augustin Lazar: Protocolul semnat cu SRI in 2016 nu a fost declarat neconstitutional in integralitate; alineatele in cauza vor fi eliminate

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a declarat ca protocolul pe care l-a semnat cu Serviciul Roman de Informatii nu a fost declarat neconstitutional in integralitatea lui, insa este folosit pe post.

Augustin Lazar: Nu vreau sa se nteleaga ca, daca cineva vine cu un sirag de calomnii, procurorul general se sperie

Procurorul general Augustin Lazar a calificat drept ridicole acuzatiile ca ar fi clasat doua dosare deschise pe numele presedintelui Romaniei in vremea in care era seful structurii Alba si ca este sustinut de Klaus Iohannis. Acesta a subliniat ca doar a semnat o adresa de comunicare. Totodata, Lazar a spus ca el este prezent de cate ori tara are nevoie de el.

Procurorul general: Protocolul semnat de mine a fost declarat constitutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, intr-un interviu difuzat de Digi24, ca protocolul semnat de el cu SRI a fost declarat constitutional, cele doua-trei alineate respinse de CCR nefiind de fond. Lazar a spus ca acest protocol a fost folosit ca bumerang politic.

Cat castiga procurorul general al Romaniei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a realizat, in anul fiscal anterior, 404. 152 de lei, din care salarii restante de la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia de 8. 492 de lei, salariul de la Parchetul.

Toader acuza conducerea Ministerului Public ca impiedica functionarea sectiei de anchetare a magistratilor, pe care vrea sa o transforme in directie independenta

Ministrul Justitiei sustine ca actuala conducere a Ministerului Public, din care face parte si sectia speciala de anchetare a presupuselor infractiuni comise de magistrati, ii impiedica functionarea, in acest context Toader declarand ca intentioneaza transformarea acestei sectii in directie independenta. Despre procurorul general Augustin Lazar, Toader a apreciat ca argumentele demiterii sale sunt mai puternice acum decat la momentul evaluarii.

Procurorul general, despre Ordonanta anuntata de Toader: Legea penala nu retroactiveaza si o stie si domnul ministru. S-ar parea nsa ca jocul politic e de asa natura nct trebuie sa adopte o anumita cale

Jocul politic este de asa natura incat ministrul Justitiei trebuie sa adopte o anumita cale, care este mai mult politica decat juridica, este reactia procurorului general Augustin Lazar privind Ordonanta de Urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea dispune de un recurs in anulare. Lazar a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca hotararile judecatoresti definitive au putere de lege, iar deciziile Curtii Constitutionale se aplica pentru viitor, astfel ca va fi foarte greu pentru Ministerul Justitiei sa explice cum o Ordonanta de Urgenta poate schimba retroactiv decizii definitive ale instantei.

Tudorel Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica, la Romania TV, ca va transforma in Directie Sectia de anchetare a magistratilor, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adica Augustin Lazar, impiedica structura sa functioneze.

Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica, la Romania TV, ca va transforma in Directie Sectia de anchetare a magistratilor, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adica Augustin Lazar, impiedica structura sa functioneze.

Toader, despre intalnirea cu Dancila pe tema recursului compensatoriu: Voi prezenta evaluarea consecintelor recursului si solutiile de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca azi se va intalni cu premierul Viorica Dancila si ii va prezenta o evaluare a consecintelor Legii recursului compensatoriu, dar si solutiile de urmat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )