Libnet.ro
UNICEF

06:46

Toader isi amana demisia. Dupa lege, Dancila nu poate sa o ceara. Voi reflecta si ii voi comunica

Adevărul Adevărul,
Toader isi amana demisia. Dupa lege, Dancila nu poate sa o ceara. Voi reflecta si ii voi comunica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, faptul ca a luat act de revocarea ceruta de Viorica Dancila, dar finalizarea acestei proceduri ar putea tine destul de mult, in functie de vointa lui Klaus Iohannis. Pe de alta parte, referitor la depunerea cererii de demisie, ceea ce ar permite vacantarea functiei sale mai repede, Toader a subliniat ca va mai reflecta pana la finalul programului. continuă pe Adevărul

Toader isi amana demisia. Voi reflecta si ii voi comunica lui Dancila. Raman la minister pana cand in Monitorul Oficial apare numele noului ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa intalnirea de joi dimineata cu prim-ministrul, ca a luat act de revocarea ceruta de Viorica Dancila, dar finalizarea acestei proceduri ar putea tine destul de mult, in functie de vointa lui Klaus Iohannis. Pe de alta parte, referitor la depunerea cererii de demisie, ceea ce ar permite vacantarea functiei sale mai repede, Toader a subliniat ca va mai reflecta pana la finalul programului.

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata [] .

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata .

Toader tine de functie: de ce amana demisia si ce a discutat cu Dancila

Tudorel Toader, inca ministru al Justitiei, amana sa-si dea demisia si spune ca va mai reflecta pana la sfarsitul programului. El a avut o intalnire cu premierul Dancila, care a trimis deja cererea de revocare a sa la Palatul Cotroceni. Tudorel Toader s-a intalnit joi dimineata cu premierul Dancila, dar, deocamdata, isi amana demisia. Ministrul, [] .

Tudorel Toader merge cu demisia la premier

Tudorel Toader face declaratii dupa discutia cu premierul Viorica Dancila, care i-a cerut sa isi dea demisia din functia de ministru al Justitiei dupa ce ieri, Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Faze tari: O noua specie de crocodil preistoric a fost descoperita in Bazinul Hateg; Parintii obsedati de Game of Thrones isi numesc copiii dupa personajele din serial. Care sunt cele mai la moda nume; Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au

Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au aruncat colectia pornografica. Barbatul si-a actionat parintii in instanta si le cere sa plateasca daune de 76. 000 de euro. Astronomii fac apel la public sa ii ajute sa denumeasca o planeta pitica descoperita in urma cu 12 ani. Timp de 12 ani, astronomii au analizat planeta pitica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )