Libnet.ro
UNICEF

12:45

Toader si Lazar, meci de ping pong cu acuzatii. Ministrul Justitiei sustine ca decizia de evaluare a procurorului general nu a venit din senin.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toader si Lazar, meci de ping pong cu acuzatii. Ministrul Justitiei sustine ca decizia de evaluare a procurorului general nu a venit din senin.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni dimineata, despre demararea procedurii de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca decizia nu a venit din senin, ci a observat de-a lungul timpului, scrie Ziare. com . continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Justitiei ii raspunde lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca ii va raspunde, marti, lui Augustin Lazar. Reactia vinedupa ce Procurorul General a facut o serie de acuzatii la adresa ministrului. In.

Tudorel Toader pregateste revocarea lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata dimineata, demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale a procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cel mai probabil aceasta se va.

USR: Ministrul Justitiei vrea sa propuna un procuror general care sa raspunda prompt la comenzile politice

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care 039;039;sa.

USR: Ministrul Justitiei vrea un procuror general care sa raspunda prompt la comenzile politice

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care sa raspunda prompt la comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Ministrul Justitiei: Patru procurori s-au inscris sefia DNA

Patru procurori s-au inscris pana la acest moment pentru functia de procuror-sef al DNA, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Ministerul indeplineste doar procedura de solicitare, fondul e cel din dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la respingerea definitiva a cererii de extradare a fostului parlamentar PSD Sebastian Ghita, ca Ministerul face cererea de extradare, dar instantele de judecata decid daca admit sau nu aceasta cerere in functie de elementele cuprinse in dosarul de urmarire penala.

Dacian Ciolos: Ministrul Justitiei pregateste ingroparea dosarului privind violentele din Piata Victoriei din 10 august

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat sambata ca demararea evaluarii procurorului general de catre ministrul Justitiei reprezinta un act manifest de a ingropa dosarul10 august si de decapitare a unui oponent esential la deriva statului de drept asa cum o propune Coalitia PSD-ALDE.

Toader, dupa ce Lazar a spus ca Ministerul a fost informat despre protocolul din 2016: Am primit o copie a celui din 2009, fara ultimele doua pagini

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ii raspunde procurorului general Augustin Lazar care sustine ca Ministerul a fost informat despre existenta protocolului secret semnat cu SRI in 2016, precizand ca el a primit doar o copie a protocolului din 2009, din care lipseau ultimele doua pagini.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )