Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toader ii raspunde lui Dragnea, pe tema remanierii: Fiecare face ceea ce stie si ce crede

Hotnews Hotnews,
 Toader ii raspunde lui Dragnea, pe tema remanierii: Fiecare face ceea ce stie si ce crede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre care Liviu Dragnea spunea ca nu ar mai avea spijinul PSD, a replicat joi ca fiecare face ceea ce stie si ce crede. continuă pe Hotnews

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader raspunde criticilor: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni. Eu imi fac datoria potrivit legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu se considera in razboi cu nimeni si a precizat ca, atunci cand a fost numit ministru, a primit garantii de conservare a statutului de independent s.

Tudorel Toader, replica pentru Dragnea si PSD: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni, eu imi fac datoria de ministru al Justitiei

Tudorel Toader a venit, miercuri seara, cu un raspuns dupa atacurile din ultimele zile din randul PSD in care i s-a cerut inclusiv demisia. Ministrul Justitiei a subliniat ca el nu este in razboi cu nimeni si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )