Libnet.ro
UNICEF

18:45

Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma, referitor la legea privind recursul compensatoriu, ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader afirma referitor la legea privind recursul compensatoriu ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat.

TUDOREL TOADER: Proiectul legislativ privind recursul compensatoriu, initiat de guvernarea tehnocrata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi ca recursul compensatoriu a fost initiat de catre guvernarea tehnocrata, a fost avizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii si adoptat de Parlament, intrand in vigoare la scurt timp dupa ce a devenit ministru.

Tudorel Toader explica pasii parcursi de recursul compensatoriu, pe intelesul tuturor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata intr-o postare pe retelele de socializare care a fost traseul proiectului de lege privind recursul compensatoriu, inclusiv modificarile facute la Camera.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: Maine ma voi intalni cu ministrul Toader.O decizie neinspirata

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: O decizie neinspirata. Maine ma voi intalni cu ministrul Toader

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din Administratia Penitenciara: Ministrul Toaderdezinformeaza in legatura cu recursul compensatoriu

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, afirma, intr-o scrisoare deschisa, ca ministrul Tudorel Toader dezinformeaza in legatura cu recursul compensatoriu.

Deputat PNL: Criminalii, violatorii si tlharii sa nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, duminica seara, ca va depune un proiect de lege care prevede ca persoanele care comit infractiuni cu violente, crime, tentative de crima, talharie sau viol sa nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu, relateaza Mediafax.

Opozitia ia atitudine. Proiect: Criminalii, violatorii si talharii sa nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Deputatul PNL, Florin Roman, a anuntat ca la inceputul sesiunii parlamentare va depune un proiect de lege care le va interzice criminalilor, violatorilor si talharilor sa mai beneficieze de recursul compensatoriu.

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat n sensul ca legea recursului compensatoriu este neconstitutionala, dar Decizia CCR arata ca Guvernul nu a trimis niciun punct de vedere

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea privind recursul compensatoriu este neconstitutionala, insa decizia Curtii Constitutionale care respingea o obiectie de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR precizeaza clar ca presedintele Senatului si Guvernul nu au comunicat un punct de vedere.

Pus la zid pentru explozia de infractiuni comise cu violenta, Tudorel Toader pune recursul compensatoriu in carca guvernului tehnocrat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, intr-un mesaj postat luni pe Facebook da vina, din nou, pe guvernarea tehnocrata pentru legea recursului compensatoriu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )