Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toaletele unei scoli din Piatra Neamt, inaugurate cu fast de catre primarul orasului. Edilul spune ca stirea a fost coafata

Hotnews Hotnews,
 Toaletele unei scoli din Piatra Neamt, inaugurate cu fast de catre primarul orasului. Edilul spune ca stirea a fost coafata

Primarul orasului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a devenit vedeta pe Facebook dupa ce acesta s-a mandrit cu o serie de imagini in care era infatisat taiand panglica unor toalete dintr-o scoala, care au fost renovate cu 42. 000 de lei din bugetul local. Ulterior, edilul ascrisca stirea privind inaugurarea toaletelor a fost coafata si ca in continutul postarii mele de joi nu se vorbeste doar de toalete, ci de un sir de investitii serioase si necesare. continuă pe Hotnews

Piese de exceptie la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt (FOTO)

Actorii Teatrului Tineretului din Piatra Nemt pun in scena, in perioada 1 4 februarie, o serie de spectacole de excetie. Joi, 1 februarie, ora 19. 00, Sala Studio Corneliu-Dan.

Viata bate filmul! WC-uri inaugurate de politicienii locali, cu fanfara, la Piatra Neamt (FOTO)

Viata bate filmul! Un scenariu al scriitorului Gabriel Chevallier, din 1934, a devenit realitate la Piatra Neamt. Iata ca imaginatia francezului, care scria in romanul Clochemerle despre.

Primarul din Piatra Neamt a taiat panglica la inaugurarea unor WC-uri dintr-o scoala

Moda inaugurarilor cu panglica a ajuns sa fie adoptata in Romania pana si intr-o unitate de invatamant, unde s-au dat in folosinta niste toalete.

Primarul din Piatra Neamt a taiat panglica la inaugurarea unui WC dintr-o scoala

Moda inaugurarilor cu panglica a ajuns sa fie adoptata in Romania pana si intr-o unitate de invatamant, unde s-a dat in folosinta o toaleta.

O femeie a fost injunghiata mortal de sotul ei in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala: Echipajele de urganta incearca sa ii salveze viata

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, victima se afla in stop cardio-respirator, iar la fata.

SOC! TRAGEDIE in Romania! A fost iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI (VIDEO)

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 TV. Femeia are 38 de ani, iar agresorul este chiar sotul ei. Aceasta era in stop.

SOC! TRAGEDIE in Romania! Femeia iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI a MURIT (VIDEO)

UPDATE: Femeia injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala a murit. O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 .

Primarul care a inaugurat cu fast un WC intr-o scoala: Ideea conducerii unitatii nu cred ca a fost prea inspirata. Exces de zel? Poate

La trei zile dupa ce a taiat panglica tricolora la o toaleta scolara, primarul de Piatra Neamt a revenit cu explicatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )