Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toata lumea din familia noastra de Radu Jude a castigat premiul cel mare la Festivalul de la Namur

Adevărul Adevărul,
Toata lumea din familia noastra de Radu Jude a castigat premiul cel mare la Festivalul de la Namur

O noua victorie a filmelor romanesti: Toata lumea din familia noastra a castigat in seara aceasta Bayard dOr, marele premiu al Festivalului International al Filmului Francofon de la Namur Belgia). continuă pe Adevărul

Descoperirea MILENIULUI care va scoate lumea din saracie. Cel mai pretios metal a ajuns sa se produca intr-un mod spectaculos

Intr-o vreme tulbure din punct de vedere economic, cand marile puteri ale lumii inregistreaza pierderi si datorii fara precedent si in care monedele nu mai au nicio valoare, toata lumea isi indreapta.

Perspectiva asupra retailului modern din tara noastra

Roland Berger Strategy Consultants a efectuat, in perioada iulie-august, un amplu studiu al sectorului de retail, cu scopul de a analiza pozitionarea strategica a formatelor de retail modern din tara noastra, comparativ cu situatia internationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Toata lumea va fi martora la asta. Cercetatorii ii vor deschide mormantul pentru a afla cel mai mare mister

Arheologii au deschis mai multe morminte antice dintr-o manastire darapanata din Florenta in cautarea ramasitelor femeii care ar fi fost muza lui Leonardo da Vinci pentru celebrul tablou Mona Lisa. Oamen.

Nu are cum sa se ascunda in poze. Toata lumea se uita la ea dintr-un motiv uimitor. Unii spun ca e unica in lume

Exista locuri in lume unde femeile sunt supuse la chinuri groaznice pentru a arata ca ea. inca de cand sunt mici sunt invatate ca asta este unul din lucrurile care le face frumoase. insa aceasta adolescenta.

Infineon Technologies a investit peste 100 milioane euro in filiala din tara noastra

Infineon Technologies a investit in filiala din Romania, deschisa in urma cu sapte ani, peste 100 de milioane de euro, fondurile vizand pregatirea celor 250 de ingineri, spatii de birouri, laboratoare de cercetare si echipamente de masurare, a anuntat compania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )