Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toata lumea o stie pe mama lui Kevin din Singur acasa. Cum arata in prezent actrita Catherine OHara

Adevărul Adevărul,
Toata lumea o stie pe mama lui Kevin din Singur acasa. Cum arata in prezent actrita Catherine OHara

A facut furori in anii 90, odata cu lansarea mondiala, insa in Romania este in continuare unul dintre cele mai urmarite filme la TV! Este vorba despre Home alone Singur acasa), pelicula ce este difuzata an de an, in luna decembrie, de Pro TV. continuă pe Adevărul

Cum arata in prezent actrita Catherine OHara? Toata lumea o stie pe mama lui Kevin din Singur acasa!

A facut furori in anii 90, odata cu lansarea mondiala, insa in Romania este in continuare unul dintre cele mai urmarite filme la TV! Este vorba despre Home alone Singur acasa), pelicula ce.

Cum s-au gandit niste copii sa-i ajute pe nevoiasi de sarbatori. Ideea aparuta in urma unei teme de la scoala: Toata lumea merita un Craciun

Un grup de copii de clasa a III-a din Botosani au demarat o actiune umanitara inedita. Au confectionat braduti miniaturali din materiale neconventionale si ii vand pentru a face rost de bani pentru batranii din azile si copiii nevoiasi. Creatiile copiilor au impresionat, iar braduti sunt expusi la Galeriile de Arta din municipiul Botosani.

A MURIT! Antena 1, in DOLIU! Vestea MORTII a luat prin SURPRINDERE pe toata lumea

Ionut Iftimoaie a trecut prin momente extrem de dificile, cand tatal lui s-a stins din viata. Tatal sau a murit fulgerator, in timp ce campionul K1 se afla departe de casa, la filmarile emisiunii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )