Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toata organizatia Pro Romania Craiova s-a transferat la PSD. 427 de persoane s-au mutat incurtea Olgutei Vasilescu

Adevărul Adevărul,
Toata organizatia Pro Romania Craiova s-a transferat la PSD. 427 de persoane s-au mutat incurtea Olgutei Vasilescu

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, vineri seara, ca organizatia Pro Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, s-a alaturat PSD. Nu vin pentru functii, vin pentru proiecte, a afirmat Vasilescu. continuă pe Adevărul

intreaga organizatie Pro Romania Craiova a trecut la PSD

Organizatia PRO Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, a trecut la PSD, a anuntat, vineri, presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres.

Cat conteaza Pro Romania in calculele politice? Victor Ponta, invitat, miercuri, de la ora 11.00, la HotNews LIVE

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat, miercuri, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Va reusi Pro Romania sa conteze in calculele postelectorale, pe cine vede Victor Ponta la Palatul Victoria dupa alegerii si ce sanse are sa revina la masa Guvernului, sunt cateva dintre intrebarile la care liderul Pro Romania va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

PRO Romania a divulgat planul lui Iohannis si al Guvernului Orban? Nu poti inchide iar tara

Razboiul declaratiilor dintre opozitie si actuala guvernare liberala se adanceste. Presedintele Klaus Iohannis, la ultima conferinta de presa, a vorbit despre testele rapide, campania de vaccinare silockdown. Daca in privinta ultimului subiect a fost clar, in ceea ce priveste subiectul testelor rapide, a fost evaziv. PRO Romania critica ultimele declaratii ale presedintelui, in termeni duri.

PRO Romania, despre lipsa testarii rapide: Liberalii au insa in cap doar alegeri si un lockdown dupa 6 decembrie

PRO Romania a reactionat dur dupa explicatia presedintelul Klaus Iohannis privind testarea la capacitate maxima in Romania.

Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Am patru obiective pentru noua legislatura. Prioritatea este sa gasim solutii pentru cei 80.000 de copii ramasi in urma parintilor plecati la munca in strainatate

Raluca Rosca ocupa locul doi in lista de candidati PRO Romania Diaspora pentru Camera Deputatilor. Are 31 de ani, este avocat in Madrid si a decis sa intre in politica deoarece considera ca doar asa poate genera cu adevarat schimbarile necesare. Este hotarata sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora pentru ca a trait in comunitatile din strainatate, cunoaste provocarile acestora si stie care sunt solutiile legislative. Pentru mandatul de deputat si-a asumat patru obiective.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )