Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Antena3 Antena3,
Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Cadrele medicale de la Spitalul din Suceava isi striga durerea: E iadul pe pamant aici. Suntem carne de tun!

Doua cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvaluie conditiile grele din unitatea spitaliceasca. Cele doua sustin ca sectia de ocologie s-a inchis si iar echipamentele de protectie sunt insuficiente, in conditiile in care medicii infectati cu coronavirus au fost adusi acolo.

Taximetristii din Constanta ofera curse gratuite pentru toate cadrele medicale: Ei sunt eroii nostri!

Solidaritatea este cuvantul care descrie actiunile oamenilor in aceasta perioada in care luptam din rasputeri cu epidemia de coronavirus. in aceasta situatie de criza nationala, taximetristii din Constanta au facut un anunt emotionant. Vor oferi curse gratuite pentru toate cadrele medicale.

FOTO Cum au fost chemate toate cadrele medicale de la Spitalul din Suceava la lucru, luni dimineata, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare UPDATE: Cum raspunde directorul medical

Tot personalul medical de la Spitalul Judetean Suceava - devenit luni un focar de infectie cu coronavirus si care va fi inchis si dezinfectat - a fost chemat la lucru luni dimineata de catre directorul medical al institutiei. Medici, asistente, infirmiere au fost amenintati cu un ordin de ministru inexistent si li s-a cerut sa se prezinte la spital chiar daca se aflau in izolare sau daca erau confirmati cu coronavirus, acuza un medic. Au fost amenintati ca vor fi dati afara altfel. Directorul medical aflase chiar inainte ca e pozitiv, povesteste pentru HotNews. ro un medic din Suceava. UPDATE: Directorul Medical a transmis HotNews. ro o explicatie pentru decizia de a convoca la spital cadrele medicale. Vezi in articol.

Tot personalul angajat la Spitalul Judetean Suceava a intrat in izolare. Ce se intampla cu pacientii internati

Conform declaratiei secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, toate cadrele medicale au intrat in izolare, iar Spitalul Judetean Suceava va fi dezinfectat in urmatoarele 48 de ore si va fi folosit exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus.

Dosar penal in rem in urma scandalului de la Spitalul de Urgenta din Suceava. Ce au decis procurorii

Procurorii au deschis un dosar penal in rem la Spitalul Judetean Suceava, dupa scandalul in care managerul institutiei, Mircea Macovei, a chemat cadrele medicale confirmate cu Covid-19 la serviciu. Nu mai putin de 52 de medici si asistente din respectiva unitate medicala s-au imbolnavit, iar doi pacienti au murit, situatie care a dus la inchiderea .

AUDIO Mesajul disperat al unei angajate de la Spitalul Judetean Suceava, unde 27 de cadre medicale au COVID-19: Am primit cate o masca simpla pentru 12 ore

O angajata de la Spitalul Judetean Suceava rupe tacerea si spune ca personalul medical nu are echipamente de protectie si, din acest motiv, zeci de cadre medicale s-au infectat. Luni 23 martie, toti angajatii au fost chemati la serviciu.

27 de cadre medicale, dintre care 19 medici, sunt infectate cu coronavirus la Spitalul din Suceava

Alerta la la Spitalul Judetean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici si 8 asistentiinfirmiere, iar alte persoane asteapta rezulatul testelor pentru a afla daca sunt sau nu infectate cu COVID-19.

COVID-19 face ravagii la Spitalul Judetean Suceava. Cati medici s-au infectat si cum a ajuns virusul in sectii

Numarul medicilor care s-au infectat cu COVID -19 a crescut considerabil in ultimele 24 de ore. Spitalul Judetean Suceava a transmis un comunicat de presa in care a aratat ca mai multe cadre medicale s-au autoizolat ca sa nu raspandeasca virusul.

CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

Situatie extrem de grava la Spitalul Judetean Suceava, unde luni dimineata, toti angajatii unitatii medicale au fost chemati la serviciu, desi unii erau suspectati sau chiar infectati cu noul.

Al patrulea deces de coronavirus in Romania: o femeie internata la Spitalul Judetean Suceava

O pacienta infectata cu coronavirus a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean din Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )