Libnet.ro
UNICEF

22:15

Toate glumele despre alegerile PSD cu un singur candidat. Cat de mult doriti sa fie ales Liviu Dragnea presedinte? Extraordinar de mult, Foarte mult

Adevărul Adevărul,
Toate glumele despre alegerile PSD cu un singur candidat. Cat de mult doriti sa fie ales Liviu Dragnea presedinte? Extraordinar de mult, Foarte mult

Demersul Partidului Social Democrat de a-si chema membrii la vot pentru a alege un singur candidat, pe Liviu Dragnea, a inflamat Internetul. Oamenii se intrec in glume despre votul de duminica, 11 octombrie. continuă pe Adevărul

Ce spune o teleormaneanca mutata in Cluj despre alegerile PSD: Era mai bine ca domnul Dragnea sa aiba concurenti

Pana la ora 15. 00, vreo 10% din membrii de partid al PSD Cluj au votat. Printre acestia s-a aflat si o doanna profesor universitar, originara din judetul natal al actualului candidat la sefia PSD, Teleorman.

UPDATE. Duminica alegerilor in PSD. Cine va castiga cursa cu un singur candidat

Prezenta la vot la alegerile PSD, pana la ora 16. 00, a fost de 64,85%. Presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, deputatul Florin Iordache, a anuntat ca 348. 620 de social-democrati si-au exprimat optiunile.

Basescu: Traim o zi cruciala pentru viitorul patriei noastre. Ce spune despre alegerile in PSD

Traian Basescu a transmis un mesaj, cu privire la alegerea presedintelui PSD, pe contul sau de Facebook. Fostul presedinte al Romaniei ironizeaza concurenta fara precedent pe care o are Liviu Dragnea in lupta pentru sefia partidului.

Duminica alegerilor in PSD. Cine va castiga cursa cu un singur candidat

Membrii PSD au inceput, duminica dimineata, sa vina la urne pentru a alege presedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al partidului.

FOTO. Duminica alegerilor in PSD. Cine va castiga cursa cu un singur candidat (UPDATE)

Procesul de votare din cadrul alegerilor interne din PSD s-a incheiat, duminica, la ora 20. 00, liderii partidului incepand centralizarea finala a rezultatelor si asteptandu-se la o prezenta la urne de aproximativ 80%, potrivit unor surse social-democrate.

Alegerile PSD la firul ierbii. Liviu Dragnea a fost votat in tiganie, la primarie si chiar in bucatarie

Poporul PSD a iesit ieri la vot pentru a-si alege presedintele, intr-un simulacru de scrutin in care Dragnea a fost singurul candidat si, in final, a fost ales cu peste 90% din voturi. La sediul central, liderii PSD au avut emotii mai mari pentru nationala de fotbal a Romaniei, iar in tara s-a votat chiar si in bucataria unui primar PSD.

liescu a votat la alegerile PSD: Dragnea are toate datele pentru a asigura o conducere calificata

Presedintele de onoare a PSD, Ion Iliescu, a votat, duminica, la alegerile interne ale PSD, la care candideaza doar Liviu Dragnea, aratand ca acest proces este prevazut din 2010 in Statutul partidului si ca Dragnea are toate datele necesare pentru a asigura o cu conducere calificata .

Sectie de votare la alegerile PSD, in sediul unei primarii din Gorj. Nea Gica, circarul satului, a perturbat procesul de votare

In comuna Balanesti, alegerile pentru desemnarea presedintelui PSD au avut loc chiar in sediul primariei localitatii, care functioneaza, provizoriu, intr-o fosta scoala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )