Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate lucrurile pentru care Mark Zuckerberg, seful Facebook, cere scuze

Playtech Playtech,
Toate lucrurile pentru care Mark Zuckerberg, seful Facebook, cere scuze

Mark Zuckerberg refuza sa lase propaganda ruseasca, scandalul Cambridge Analyticasi trolii sa ruineze Facebook. Si-a cerut scuze pentru toate astea si ne asigura ca lucrurile se vor schimba. Mark Zuckerberg a inventat cateva retele sociale in camera lui de la Harvard. Apoi a dat lovitura cu Facebook, devenind un monstru. insa nu este primul geniu []. continuă pe Playtech

Mark Zuckerberg anunta noi schimbari la Facebook si WhatsApp

Mark Zuckerberg a anuntat schimbari uriase la Facebook si WhatsApp. Acesta a spus ca va fi implementata o noua functie pe Facebook care sterge istoricul datelor pe care le aduna platforma pentru.

Dragnea: Nu vad niciun motiv serios pentru care presedintele sa ceara demisia premierului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca nu vede niciun motiv serios pentru care seful statului Klaus Iohannis sa ceara demisia premierului Viorica Dancila. Eu, personal, n-am vazut.

Gabriel Oprea: Moartea lui Bogdan Gigina este o tragedie fara margini, pentru care nu sunt vinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca isi va proba nevinovatia in fata instantei si ca moartea politistului Bogdan Gigina este o tragedie fara margini pentru care insa nu poate fi facut responsabil. Reactia sa vine la scurt timp dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in acest dosar.

Motivul uimitor pentru care unii oameni sunt mai des muscati de tantari

In aceasta perioada a anului, muscaturile de tantari reprezinta una dintre cele mai neplacute experiente. Cu toate acestea, unele persoane par neatinse de acest insecte, pe cand altele par sa fie.

Motivul pentru care este bine sa dormi dezbracat. Afla si tu!

Somnul este foarte important pentru sanatatea noastra. Specialistii ne recomanda sa dormim cel putin opt ore pe noapte pentru a ne bucura de beneficiile somnului asupra organismului. Fara haine, corpul tau.

Motivul pentru care verigheta sepoarta pe mana stanga

Purtarea verighetei este o traditie care dateaza de sute de ani, fiind considerata un simbol al iubirii dintre parteneri, angajamentul fata de acestia si dovada juramintelor de casatorie. Totusi, de ce.

Motivul incredibil pentru care Astra n-a primit licenta

Astra Giurgiu ocupa locul patru in acest moment in Liga 1, cu trei etape ramase pana la finalul campionatului, pozitie care ar putea duce in Europa League sezonul urmator.

Fitbit a lansat n tara ceasul inteligent Versa pentru care unele elemente au fost dezvoltate la centrul de cercetare din Bucuresti

Compania americana Fitbit, care anul trecut a deschis un centru de cercetare la Bucuresti, a lansat joi in tara cel de-al doilea sau smartwatch, model care se gaseste la preturi ce pornesc de la 1. 000 de lei. Versa vine cu functionalitati precum monitorizarea activitatilor fizice, a ritmului cardiac si a ciclurilor de somn, alaturi de antrenamante video cu instructiuni detaliate. Modelul de top al Fitibit este Ionic, care costa in jurul a 1. 500 de lei in tara.

O fosta stewardesa rupe tacerea: Motivul pentru care trebuie sa alegeti mereu aceste locuri intr-un avion!

Scaunele din avion sau asezarea pasagerilor sunt unele dintre cele mai dezbatute probleme de catre calatori, si totodata cele mai frecvente plangeri cu care se confrunta insotitorii de zbor. O fosta.

Motivul pentru care multi romani isi spala parul cu detergent de vase. La asta nu te-ai fi asteptat!

Desi pare de necrezut, detergentul lichid de vase face minuni atunci cand este aplicat pe par. Mai exact, este excelent daca vrei sa indepartezi culoarea pe care ai obtinut-o dupa ce te-ai vopsit. Este de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )