Libnet.ro
UNICEF

11:45

Toate SALARIILE vor fi modificate! ANUNT de ULTIMA ORA! Toti ANGAJATII din Romania TREBUIE sa afle noile modificari

B1 B1,
Toate SALARIILE vor fi modificate! ANUNT de ULTIMA ORA! Toti ANGAJATII din Romania TREBUIE sa afle noile modificari

Toti romanii trebuie sa afle noile modificari! Se va schimba tot ce stiam pana acum! IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Proiectul de lege prin care. continuă pe B1

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Dancila ii cere lui Iohannis sa isi asume ca pensiile si salariile vor fi platite la timp

Premierul demis Viorica Dancila l-a somat pe presedintele Klaus Iohannis sa isi asume, alaturi de PNL, ca pensiile si salariile vor fi platite la timp si ca majorarile vor continua.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

BOMBA! Romanii VOR IESI LA PENSIE mai DEVREME! Detalii de ULTIMA ORA

Vesti bune pentru romani! Multi vor putea iesi mai devreme la pensie. IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Persoanele care, de-a lungul anilor pe care i-au.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )