Libnet.ro
UNICEF

21:45

Toate scolile din judetul Timis ramn nchise marti. n Mehedinti si Arad, n alte zeci de scoli nu se vor tine cursuri

Hotnews Hotnews,
 Toate scolile din judetul Timis ramn nchise marti. n Mehedinti si Arad, n alte zeci de scoli nu se vor tine cursuri

Scolile din judetul Timis vor ramane inchise si marti din cauza ninsorilor, anunta Ministerul Educatiei. De asemenea, marti nu se vor tine ore in 40 de unitati de invatamant din judetul Arad, in 24 de scoli din judetul Mehedinti, in timp ce in Valcea va fi inchisa o scoala. continuă pe Hotnews

UPDATE Scolile din Timis vor fi nchise luni si marti din cauza vremii / n Gorj si Mehedinti, scolile vor fi nchise luni / Si n judetul Arad se suspenda cursurile n localitatile fara curent electric

Scolile din judetul Timis vor fi inchise luni si marti, din cauza conditiilor meteo. Propunerea de suspendare a cursurilor a venit din partea Inspectoratului Judetean Timis, care argumenteaza ca in 30% din scolile din Timis nu e energie electrica.

Autocar rasturnat pe un drum din judetul Olt. Zeci de oameni in pericol!

Pompierii au intervenit, sambata seara, pentru salvarea a 29 de persoane care au ramas blocate intr-un autocar rasturnat pe partea dreapta, cu usile spre zapada, pe un drum din judetul Olt. Niciunul dintre.

Vremea rea inchide scolile din mai multe judete. Elevii vor ramane acasa! Anuntul facut de autoritati

Cursurile scolare vor fi suspendate integral, luni, in judetele Arad, Gorj, Mehedinti si Timis, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. Autoritatile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )