Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Toate scolile de pe teritoriul Italiei, inchise pentru 10 zile din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Toate scolile de pe teritoriul Italiei, inchise pentru 10 zile din cauza coronavirusului

Guvernul italian a transmis miercuri ca toate scolile de pe teritoriul Italiei vor fi inchise pentru o perioada de 10 zile pentru evitarea raspandirii epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Temperaturi de pana la 20 grade si ploi slabe in Capitala Pentru urmatoarele zile sunt anuntate ploi in aproape toata tara

In Capitala vremea va fi in continuare frumoasa, cu temperaturi care vor atinge 20 de grade, miercuri, conform meteorologilor. Pentru urmatoarele zile insa Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi si intensificari ale vantului, care se vor extinde in toata tara.

Cristina Pucean a dat lovitura in Germania! Ce a facut intr-o singura noapte pentru 10.000 de euro

Cristina Pucean e pe val! Dupa ce a bifat Romanii au Talent, s-a reintors la munca de zi cu zi si la evenimentele de care nu duce lipsa. Daca multi credeau sa sumele exorbitante ajung in general la solistii pentru care danseaza, s-au inselat! Blondina a reusit sa faca 10. 000 de euro intr-o seara, in .

UPDATE Italia iNCHIDE toate scolile din tara, in perioada 5 - 15 martie

Update, ora 15:30: Italia inchide toate unitatile de invatamant in perioada 5-15 martie, a anuntat agentia ANSA. stirea initiala: Guvernul italian, reunit miercuri in sedinta de urgenta din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )