Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tolea Ciumac a fost retinut de DIICOT pentru contrabanda cu tigari

Antena3 Antena3,
Tolea Ciumac a fost retinut de DIICOT pentru contrabanda cu tigari

Procurorii DIICOT din Bacau l-au retinut pe luptatorul Anatolie Tolea) Ciumac, acuzat ca face parte dintr-o grupare de contrabandisti cu tigari. Alaturi de Tolea Ciumac au fost retinuti Niculae Iordache, Da. continuă pe Antena3

Tolea Ciumac, retinut de DIICOT pentru contrabanda cu tigari

Procurorii DIICOT din Bacau l-au retinut pe luptatorul Anatolie Tolea) Ciumac, acuzat ca face parte dintr-o grupare de contrabandisti cu tigari. Alaturi de Tolea Ciumac au fost retinuti Niculae Iordache, Dan Miron, Vasile Placinta, Ionel Pavel, Tudorel Paun Petre si Valentin Stan, in timp ce alte 12 persoane sunt cercetate sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si contrabanda.

Surse: Tolea Ciumac, ridicat de DIICOT

Fostul luptator K1, Tolea Ciumac, a fost ridicat, joi dimineata, de procurorii DIICOT si dus la biroul din Bacau, intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe grupari suspectate de contrabanda cu.

Tolea Ciumac, arestat preventiv intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Cel putin sapte persoane, intre care si sportivul Tolea Ciumac, au fost arestate preventiv, vineri seara, intr-un dosar de trafic cu tigari de contrabanda. Persoanele au fost initial retinute.

Tolea Ciumac tocmai a fost RETINUT! INCREDIBIL ce AU GASIT procurorii DIICOT in casa luptatorului (VIDEO)

Cunoscutul sportiv Tolea Ciumac a fost retinut de politisti dupa ce au facut percheziti in Bucuresti si in alte cinci judete. Anchetatorii au precizat ca luptatorul si alte cateva.

Tolea Ciumac si alti suspecti, retinuti intr-un dosar de contrabanda. La perchezitiile DIICOT s-au gasit aproape 600.000 de pachete de tigari si circa 100.000 de euro

Procurorii DIICOT Bacau au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor Ciumac Anatolie, Iordache Niculae, Miron Dan , Placinta Vasile , Pavel Ionel, Paun Petre Tudorel si Stan Valentin si masura controlului judiciar fata de alti 12 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si contrabanda, informeaza procurorii antimafia.

A fost retinut un buzoian care dadea spargeri in hoteluri din Germania

Politistii de investigatii criminale din cadrul IPJ Buzau au depistat un tanar de 31 de ani, din Buzau, care era urmarit international. Pe numele acestuia, autoritatile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru furt din mai multe hoteluri.

Un tanar eliberat din inchisoare a rezistat doar doua zile in libertate. El a fost retinut, dupa ce a spart automatele de cafea

Un barbat de 37 de ani eliberat din inchisoare de numai doua zile a fost incatusat de politisti, duminica, dupa ce a spart mai multe automate de cafea din Suceava si golea aparatele de.

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii a fost o aventura pentru cei care au lucrat la ea. Am primit amenintari

Legea vaccinarii a fost o aventura pentru toti cei care au lucrat la ea, a declarat marti ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care a marturisit ca a primit si unele amenintari. Legea vaccinarii a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )