Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tolo.ro: Colegiul Medicilor il ameninta cu judecata pe ministrul Sanatatii, pentru ca nu opreste chestionarea pacientilor despre mita in spitale (VIDEO)

B1 B1,
Tolo.ro: Colegiul Medicilor il ameninta cu judecata pe ministrul Sanatatii, pentru ca nu opreste chestionarea pacientilor despre mita in spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Florian Bodog este amenintat cu Tribunalul de Colegiul Medicilor. Doctorii sunt nemultumiti ca actualul ministru PSD sustine proiectul inceput de predecesorul sau Vald Voiculescu. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii respinge acuzatiile ca rujeola din Ungaria ar proveni din Romania

Ministrul Sanatatii, Florin Bodog, dezminte acuzatiile precum ca rujeola din Ungaria ar proveni din Romania, intrucat boala se transmite la populatia care nu este vaccinata si ca orice parinte responsabil isi vaccineaza copiii. Declaratiile acestuia vin dupa ce saptamana trecuta directorul unui spital din Mako a spus ca virusul ar putea proveni din tara noastra.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Transplantul pulmonar se va face in momentul in care consider ca nu exista riscuri pentru pacienti. Vlad Voiculescu: Acelasi lucru l-am sustinut si eu in toamna

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca va aproba inceperea progrmului de transplant pulmonar, in momentul in care va considera ca interventia poate fi facuta in conditii sigure pentru pacienti.

Transplantul pulmonar in Romania, aprobat doar cand ministrul Sanatatii va fi convins ca interventiile se fac in conditii de siguranta pentru pacienti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus, joi, ca va aproba inceperea programului de transplant pulmonar atunci cand va fi convins ca o astfel de interventie poate fi facuta in conditii de siguranta pentru pacienti. Un motiv pentru care nu da unda verde pentru interventii e lipsa specialistilor in transplant pulmonar.

Nu putem sa spunem ca romanii exporta rujeola

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca nu se poate spune ca romanii sau italienii exporta rujeola, adaugand ca boala se transmite la populatia care nu este vaccinata si ca orice parinte responsabil isi vaccineaza copiii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )