Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tom Hanks le-a recomandat celor peste sapte milioane de fani de pe Facebook o productie romaneasca VIDEO

Adevărul Adevărul,
Tom Hanks le-a recomandat celor peste sapte milioane de fani de pe Facebook o productie romaneasca VIDEO

Actorul american Tom Hanks 59 de ani) le-a recomandat fanilor de pe Facebook sa vizioneze documentarul romanesc Chuck Norris vs. Communism, care este regizat de Ilinca Calugareanu si spune povestea criticului de film Irinei Margareta Nistor si a casetelor traduse de aceasta in anii 1980. continuă pe Adevărul

Chuck Norris vs. Communism, documentarul romanesc pe care Tom hanks l-a recomandat fanilor lui prin intermediul facebook

Chuck Norris vs. Communism este documentarul romanesc care a fost promovat de catre Tom Hanks pe pagina sa de facebook. Actorul american a recomandat fanilor lui, printr-un mesaj pe care l-a distribuit pe reteaua de socializare, sa.

VIDEO. Tom Hanks recomanda fanilor sa vada documentarul romanesc Chuck Norris vs. Communism

Actorul american Tom Hanks a recomandat fanilor lui, printr-un mesaj pe care l-a distribuit, pe pagina sa de Facebook, sa vizioneze documentarul romanesc Chuck Norris vs. Communism, regizat de Ilinca Calugareanu.

Tom Hanks recomanda un film romanesc pe pagina sa de Facebook

Actorul american Tom Hanks a recomandat fanilor lui, printr-un mesaj pe care l-a distribuit, joi, pe pagina sa de Facebook, sa vizioneze documentarul romanesc Chuck Norris vs. Communism, regizat de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )