Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tom Hanks si Rita Wilson, infectati cu coronavirus, au fost externati

Hotnews Hotnews,
 Tom Hanks si Rita Wilson, infectati cu coronavirus, au fost externati

Actorul american Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, infectati cu coronavirus, au fost externati dintr-un spital din Australia dupa ce li s-a administrat tratament, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Tom Hanks si Rita Wilson au fost externati dupa ce au fost tratati de COVID-19

Actorii Tom Hanks 63 de ani) si sotia sa, Rita Wilson 63 de ani), au fost externati din spitalul australian in care au fost izolati dupa ce au fost diagnosticati cu coronavirus saptamana trecuta.

CORONAVIRUS |Tom Hanks si Rita Wilson au fost externati! Cei doi multumesc celor care i-au ingrijit

Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au fost externati din spital dupa ce au urmat un tratament impotriva COVID-19. Cuplul a primit recomandarea de a ramane in locuinta o perioada. Cei doi au recunoscut.

Tom Hanks a publicat o noua fotografie din carantina: Haideti sa avem grija unii de altii

Tom Hanks a publicat o noua fotografie din centrul unde el si sotia lui, Rita Wilson, se afla in carantina dupa ce au fost diagnosticati cu Covid-19.

Noua romani infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati. Opt dintre ei au fost tratati la Timisoara

Noua dintre cei 131 romani depistati pana duminica, 15 martie, la pranz au fost declarati vindecati si externati din spital. Dintre cele noua persoane declarate vindecate, opt au fost tratate la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

O alta vedeta, infectata: l-ai vazut in Thor si Avengers, iar acum sufera de coronavirus

Coronavirus a inceput de aproximativ o saptamana sa-si faca victime din randul vedetelor internationale. A inceput cu Tom Hanks si Rita Wilson, acum continua cu un posibil James Bond. Cand vine vorba de viitorul James Bond, ce-l care va calca pe urmele lui Daniel Craig, s-au vehiculat multe nume in ultimul an. Nu de alta, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )