Libnet.ro
UNICEF

10:45

Toma Petcu: Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toma Petcu: Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64

O competitie intre mai multe piete, pentru tranzactionarea gazelor, este benefica *Toma Petcu: Daca dosarul RRC va fi trimis in instanta, atunci memorandumul pica ------------ *ACTUALIZARE 14:40 Ministrul Energiei: Investitiile vor fi principalul criteriu de evaluare a managerilor de companii energetice Principalul criteriu de evaluare a unui manager de companie va fi pe viitor nivelul de realizare a investitiilor, nu profitul sau cifra de afaceri, cum se intampla acum, a declarat, astazi, ministrul Energiei, Toma Petcu, in cadrul audierilor din Comisia parlamentara de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). ------------ Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64 privind piata gazelor elaborata de fostul guvern, aspus Toma Petcu, ministrul de resort, in cadrul audierilor la Comisia de ancheta a ANRE. in opinia domniei sale, o competitie intre mai multe piete, pentru tranzactionarea gazelor, este benefica. continuă pe Ziarul Bursa

Toma Petcu: Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64

Toma Petcu: Daca dosarul RRC va fi trimis in instanta, atunci memorandumul pica Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64 privind piata gazelor elaborata de fostul guvern, aspus Toma Petcu, ministrul de resort, in cadrul audierilor la Comisia de ancheta a ANRE. in opinia domniei sale, o competitie intre mai multe piete, pentru tranzactionarea gazelor, este benefica. Printre amendamentele aduse de Comisia de Industrii proiectului de lege de modificare a Ordonantei de Urgenta 64/2016 privind gazele naturale se numara instituirea unei obligatii ca 70% din volumele de gaze sa fie tranzactionate pe platformele Operatorului pietei de energie electrica si de gaze naturale din Romania OPCOM).

Comisie de ancheta a activitatii ANRE. Toma Petcu: Ministerul Energiei sustine forma initiala a OUG 64

O noua sedinta de ancheta a activitatii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) are loc joi. Ministrul Energiei Toma Petcu a declarat, in cadrul audierilor, ca ministerul sustine forma initiala a OUG 64, fara amendamentele care introduc obligatia ca 70% din volumele gaze sa fie tranzactionate pe platforma OPCOM, potrivit bursa. ro.

Ministrul energiei sustine ca viitorii sefi ai companiilor de stat vor fi evaluati mai mult in functie investitii, nu profit: Suntem intr-un paradox, ca solicitam companiilor sa faca investitii, dar punem principalul criteriu profitul

Viitorii manageri ai companiilor de stat, care vor fi slectati in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, vor fi evaluati mai mult dupa criteriul investitii decat dupa cel al profitului sau cifrei de afaceri. Suntem intr-un paradox, ca solicitam companiilor sa faca investitii, dar punem principalul criteriu profitul si cifra de afaceri. Atunci, orice manager de buna credinta, intre ghilimele, va incerca sa maximizeze cele doua punctaje pentru a fi in parametrii contractului de mandat, a declarat joi Toma Petcu, ministrul energiei, cu ocazia audierilor din cadrul comisiei parlamentare de ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE).

Comisie de ancheta a activitatii ANRE. Sunt asteptati Toma Petcu, Razvan Nicolescu, Sevil Shhaideh si Mihai Busuioc

O noua sedinta de ancheta a activitatii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) are loc joi, urmand sa fie audiati ministrul Energiei Toma Petcu si fostii ministri Razvan Nicolescusi Victor Vlad Grigorescu, dar si Sevil Shhaideh, membru al Comitetului de Audit al OMV Petrom, si Mihai Busuioc, noul sef al Curtii de Conturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )