Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tomac acuza PSD ca a votat pentru candidatul USR si ii cere lui Dirca sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Tomac acuza PSD ca a votat pentru candidatul USR si ii cere lui Dirca sa demisioneze

Liderul PMP Eugen Tomac ii cere liderului PSD Marcel Ciolacu sa explice de ce l-a sustinut pe candidatul USR, George Dirca, pentru sefia unei directii din Consiliul Legislativ. De asemenea, Tomac ii cere lui Dirca sa-si dea demisia. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac, despre alegerile pentru sefia Consiliului Legislativ: Poate ne explica liderul suprem al PSD de ce au ales sa sustina candidatul USR. Sau poate distinsul domn Dirca isi prezinta totusi demisia

Presedintele PMP, Eugen Tomac, vorbeste din nou despre o intelegere care ar fi existat intre PSD si USR la alegerea din urma cu o saptamana a social-democratului Florin Iordache la conducerea Consiliului.

Iohannis acuza PSD: Cum ar putea sa guverneze cineva care nu respecta masurile de protectie?

Klaus Iohannis a criticat PSD si a spus ca din fericire, PNL este la guvernare.

Florin Citu acuza PSD ca pregatea inca din 2019 impozitarea veniturilor Bisericii, supraimpozitarea pensiilor si majorarea pretului la polita RCA (VIDEO)

Ministrul Florin Citu sustine ca dintr-un document reiese ca in 2019, in timpul guvernarii PSD, in Ministerul Finantelor Publice au fost pregatite o serie de masuri care vin impotriva romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )