Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tomac: Dragnea ar vrea sa puna un premier de la UDMR, mi-au spus inclusiv colegi din PSD/ Kelemen Hunor: Ce a fumat de dimineata, ce a tras pe nas?

Hotnews Hotnews,
 Tomac: Dragnea ar vrea sa puna un premier de la UDMR, mi-au spus inclusiv colegi din PSD/ Kelemen Hunor: Ce a fumat de dimineata, ce a tras pe nas?

Deputatul PMP Eugen Tomac a sustinut ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa propuna un premier de la UDMR, in locul lui Sorin Grindeanu. In replica, liderul UDMR Kelemen Hunor le-a spus jurnalistilor ca Tomac probabil a fumat ceva de dimineata sau a tras pe nas. continuă pe Hotnews

Kelemen, despre declaratiile lui Tomac privind premier UDMR: A fumat ceva azi dimineata, a tras pe nas? E grav

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaratiile facute de presedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmand ca deputatul a fumat ceva sau a tras pe nas.

Eugen Tomac: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR. Depaseste imaginarul in politica

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care depaseste imaginarul in politica.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, spune ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca Liviu Dragnea va propune un nou premier de la UDMR.

Lider PMP: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )