Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Va marca pozitiv viitorul natiunii noastre

B1 B1,
Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Va marca pozitiv viitorul natiunii noastre

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Romania merita o noua sansa si acest lucru se poate realiza doar inv. continuă pe B1

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. in mod sigur, va marca pozitiv viitorul natiunii noastre, afirma Tomac.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

VIDEO Romanca din America, Bianca Lewis, hacker la doar 12 ani: Sistemul de vot pe hartie este cel mai bun

Bianca are doar 12 ani, traieste in Statele Unite, dar iubeste sa viziteze Romania, in special Brasovul, de unde este mama ei. Este pasionata de IT inca de la gradinita, acum, studiaza de acasa homeschooling), are propria firma prin care incearca sa ajute fetele sa invete hacking si crede ca sistemul de vot romanesc este mult mai bun decat cel american.

Rusia: Tapul care a devenit cel mai bun prieten al unui tigru, inainte de a fi atacat de felina, a murit

O prietenie imposibila intre pradator si prada sa: in Rusia, un tap care s-a imprietenit cu un tigru in al carui tarc fusese adus pentru a fi mancat, a murit in aceasta saptamana, punand capat unui miracol care a captivat tara, scrie AFP.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa. Acela a fost momentul cel mai greu!

Dupa ce a invins cancerul la colon, Rona Hartner a facut marturisiri cutremuratoare despre boala sa. Artista a povestit prin ce a trecut si care a fost cel mai greu moment din toata experienta traita. Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa Rona Hartner 46 de ani) actrita de film, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera .

Romanii au stat cu ochii pe televizoare in ziua alegerilor prezidentiale: care au fost cele mai urmarite posturi

Televiziunile au avut cifre peste medie in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale, iar Romania TV a fost cel mai urmarit post de stiri si al doilea in clasamentul general, dupa Pro TV.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ponta: Am votat un candidat bun; nu am votat raul cel mai mic

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a votat, la scrutinul prezidential de duminica, un candidat bun si nu raul cel mai mic, asa cum s-a votat la alte alegeri in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )