Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tomatina 2014, cea mai mare bataie cu rosii de pe planeta: 22.000 de oameni s-au batut cu 125 de tone de tomate (VIDEO)

B1 B1,
Tomatina 2014, cea mai mare bataie cu rosii de pe planeta: 22.000 de oameni s-au batut cu 125 de tone de tomate (VIDEO)

Mii de turisti au participat miercuri, alaturi de locuitorii din orasul spaniol Bunol, la cea mai mare bataie cu tomate de pe planeta, cunoscuta sub denumirea de Tomatina. Strazile din oras au fost complet. continuă pe B1

La Tomatina, cea mai mare bataie cu rosii din lume, a strans anul acesta peste 22.000 de paricipanti

Peste 22. 000 de oameni au luat parte la evenimentul traditional din Spania, La Tomatina, in care amatorii se bat cu rosii pe strada. Cea de-a 69-a editie a festivalului anual a avut loc in oraselul Bunol, de.

FOTO VIDEO La Tomatina, cea mai mare bataie cu rosii, in imagini. Cum au decurs ostilitatile

Peste 20. 000 de oameni s-au batut cu rosii in strada la editia din acest an a Festivalului traditional La Tomatina, din Spania. in lupta s-au folosit 140 de tone de munitie.

Peste 20.000 de oameni au participat la Cea mai mare ora de sport

In perioada iunie august 2014, Dolce Sport in parteneriat cu SmartAtletic si GetFit, a organizat a patra editie a evenimentului de masa Cea mai mare ora de sport la Bucuresti, Brasov si Mamaia, precum si crosul caritabil de la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer.

Clujul are cea mai mare sala polivalenta din Romania

Lucrarile de constructie la cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cea din Cluj-Napoca, au fost finalizate si mai urmeaza doar executarea finisajelor.

Victor Ponta a vizitat la Mangalia cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa

Premierul Victor Ponta a vizitat marti cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa pana in prezent, aceasta fiind realizata la Santierul Naval Daewoo Mangalia si destinata unei firme din Norvegia.

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

Tomatina 2014: Mii de oameni s-au batut cu rosii

Mii de turisti din lumea intreaga au participat miercuri in Spania, la cea mai mare bataie cu rosii de pe planeta, cunoscuta sub denumirea de Tomatina, scrie Mediafax.

FOTO Tarabele de bazar din cea mai mare piata agroalimentara din Slatina, pe cale de disparitie

Imaginea actuala din cadrul celei mai mari piete agroalimentare din municipiul Slatina se va schimba complet in urmatoarele doua luni. Autoritatile locale si-au propus sa elimine tarabele improvizate existente in prezent in zona pe Aleea Macului, tarabe ce ofera un aspect dezolant, si sa le inlocuiasca cu tonete din lemn. Actiunea a fost deja demarata in zona in aceasta saptamana.

Va deveni cea mai mare putere a lumii. Marea Britanie isi indeamna cetatenii sa invete limba VIITORULUI

Engleza, franceza sau germana nu mai sunt limbi straine cautate de angajatori sau de marile firme multinationale. in tarile dezvoltate ale Europei se mizeaza pe mandarina. in Marea Britanie, premierul David.

FOTO Cum s-a tesut panza de fier spre cel mai mare nod feroviar din Transilvania

Gara din Teius este de peste un secol si jumatate unul dintre cele mai importante noduri feroviare din Romania. Datorita statutului de nod feroviar, a ajuns sa aiba, inca din 1871, o gara de calibrul Clujului sau Aradului. in 1908 a fost finalizata o noua constructie monumentala, care ramane si astazi cea mai mare gara din judetul Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )