Libnet.ro
UNICEF

22:45

TONI GREBLA: Raspunsul lui Iohannis e politicianist si vom actiona in consecinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TONI GREBLA: Raspunsul lui Iohannis e politicianist si vom actiona in consecinta

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, afirma ca raspunsul presedintelui Klaus Iohannis privind motivele pentru care a refuzat numirea ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii este unul politicianist si vom actiona in consecinta. continuă pe Ziarul Bursa

TONI GREBLA: Presedintele trebuie sa solutioneze imediat revocarea procurorului general

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, ieri, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa solutioneze imediat solicitarea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general Augustin Lazar.

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, mesaj ferm pe tema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat luni ca prin actiunile sale presedintele Klaus Iohannis a incalcat prevederile Constitutiei, astfel incat ar exista motive constitutionale pentru a fi.

TONI GREBLA: O gratiere, o amnistie sunt chiar necesare

Toni Grebla, a declarat, ieri, ca o amnistie si o gratiere sunt chiar necesare si ca trebuie gasite masuri reparatorii la numeroasele abuzuri comise in perioada recenta.

TONI GREBLA: O gratiere si o amnistie sunt chiar necesare

Toni Grebla, a declarat, ieri, ca o amnistie si o gratiere sunt chiar necesare si ca trebuie gasite masuri reparatorii la numeroasele abuzuri comise in perioada recenta.

Oficial Toni Grebla: Premierul va trimite presedintelui aceleasi propuneri pentru Transporturi si Dezvoltare - Mircea Draghici si Olguta Vasilescu

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a confirmat ca premierul Viorica Dancila va trimite presedintelui, cu siguranta, aceleasi propuneri facute deja o data si respinse de seful statului, pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii - Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu. Hotnews a anuntat anterior ca aceasta era varianta de lucru in PSD.

Toni Grebla: Juridico-constitutional, presedintele Romaniei a incalcat prevederile Constitutiei. Ar exista motive pentru declansarea procedurii de suspendare

Prin actiunile sale, presedintele Klaus Iohannis a incalcat prevederile Constitutiei, astfel incat ar exista motive constitutionale pentru a fi declansata procedura de suspendare din functie, relateaza Agerpr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )