Libnet.ro
UNICEF

12:45

Toni Grecu, bolnav de COVID-19. Care este starea umoristului de la Divertis

Adevărul Adevărul,
Toni Grecu, bolnav de COVID-19. Care este starea umoristului de la Divertis

Toni Grecu este infectat cu SARS-CoV-2 si se afla internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, din Capitala. continuă pe Adevărul

Toni Grecu, fondatorul Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sanatate a actorului, internat la Matei Bals

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19 si se afla internat la Institutul Matei Bals din Capitala. Starea sa de sanatate este una buna si este atent.

Sotia lui Toni Grecu, adevarul despre starea de sanatate a acestuia dupa ce a fost infectat cu COVID

Cristina Grecu, sotia lui Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a oferit declaratii cu privire la starea de sanatate a sotului ei si la modul in care au debutat simptomele acestuia.

Toni Grecu, primele declaratii despre covid-19. Prin ce chin trece artistul in spital

Toni Grecu a fost internat sambata la spitalul Matei Bals dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Umoristul de la Divertis a facut primele declaratii despre starea sa de sanatate. Toni Grecu, declaratii din spital despre infectarea cu COVID-19:Numai de ras nu mi-a ars Toni Grecu se lupta de cateva zile cu noul virus.

Grupul Divertis, lovit de Covid-19. Actorul Toni Grecu, internat in stare grava la Terapie Intensiva

Inca un mare actor este infectat cu Covid-19 si se afla in stare grava la Terapie Intensiva. Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, apreciat de milioane de romani. Artisul a dezvoltat o forma grava a bolii, iar in prezent se afla la Institutul Matei Bals. Cand a fost internat in spital Toni .

Toni Grecu, internat in stare grava la Terapie Intensiva dupa ce s-a infectat cu COVID-19

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat la Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu SARS CoV-2.

Toni Grecu, internat cu Covid-19: Nu am fost si nici nu sunt la ATI

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis, a fost internat dupa ce s-a infectat cu Covid-19, scrie paginademedia. ro. Acesta a dezmintit insa informatia difuzata initial de mai multe site-uri de stiri, potrivit careia ar fi internat la ATI, precizand: Nu e o forma usoara, cert, dar nici ca in stirea initiala.

Cum arata copiii vitregi de care este mandra Kamala Harris

Kamala Harris si Doug Emhoff s-au casatorit in anul 2014. in urma acestei casatorii, Vice-Presedintele SUA are si doi copii vitregi. Cole si Ella Emhoff, cu care aceasta se intelege foarte bine.

Cum vrea Lada sa se relanseze si care este planul pentru Europa

Marca Lada, parte a grupului Renault, are un plan amplu de relansare si, desi Rusia va ramane piata de baza, un model va intra si in Europa de Vest: noua Niva care va fi lansata in 2024 si va fi moderna fata de celebra Niva care nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere mecanic in 40 de ani. Vor veni mai multe modele ale marcii ruse in urmatorii 4 ani, dar nu se pune problema ca Lada sa concureze Dacia in UE, la fel cum nici Dacia nu concureaza cu Lada in Rusia. Lada invata insa de la Dacia, fiindca seful companiei si designerul sef au venit de la Daci.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )