Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tony Bennett, cel mai in varsta artist care ajunge pe primul loc in topul Billboard

Adevărul Adevărul,
Tony Bennett, cel mai in varsta artist care ajunge pe primul loc in topul Billboard

Cantaretul american Tony Bennett si-a doborat propriul record si a devenit, la 88 de ani, cel mai in varsta artist in viata care a lansat un album ce a ajuns pe primul loc in topul Billboard 200, miercuri, gratie compilatiei sale de duete cu Lady Gaga, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Tony Bennett, cel mai in varsta artist in topul Billboard

Cantaretul american Tony Bennett si-a doborat propriul record si a devenit, la varsta de 88 de ani, cel mai in varsta artist in viata care a lansat un album ce a ajuns pe primul loc in topul Billboard 200, gratie compilatiei sale de duete cu Lady Gaga, informeaza Mediafax.

Liga Campionilor: PSG - Barcelona 3-2 / Manchester City - AS Roma 1-1. Francesco Totti devine cel mai in varsta marcator al competitiei

Paris Saint Germain a invins pe teren propriu FC Barcelona, scor 3-2, dupa un meci jucat pe contre pana in ultimul minut. In partida Manchester City - AS Roma, incheiata 1-1, italianul Totti a marcat golul egalarii devenind cel mai batran marcator din istoria competitiei, la 38 de ani si trei zile, depasindu-l pe galezul Ryan Giggs. Vezi in text rezultatele si marcatorii serii in Champions League.

Totti, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor

Italianul Francesco Totti a devenit, aseara, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor, dupa ce a marcat golul egalizator pentrz AS Roma in meciul cu Manchester City, din a doua etapa a Grupei E a Ligii Campionilor.

Francesco Totti, cel mai varstnic marcator din istoria Ligii Campionilor

Atacantul italian Francesco Totti a devenit, marti seara, cel mai batran jucator care a marcat vreodata in Liga Campionilor.

Cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de ani, din nou pe masa magistratilor. Catalin Sandu contesta sentinta in dosarul Telepatia

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Catalin Sandu la sentinta de sase ani de inchisoare primita in cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de ani. Asta in contextul in care ieri.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si .

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Ce a surprins din spatiu cel mai avansat satelit chinez: Suntem la un alt nivel

China a dat publicitatii luni primul lot de fotografii realizate de Gaofen-2, cel mai avansat satelit al sau de observare a Pamantului, care poate sesiza, in culori, din spatiul cosmic, obiecte cu dimensiuni de.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Cel mai frumos cadou pentru noaptea dintre ani: Orasul viitorului

Raspunsul la intrebarea Unde faci Revelionul?, care in curand se va afla pe buzele tuturor prietenilor si rudelor, poate fi anul acesta cel mai impresionant din toate: Dubai. Caracterizat prin lux si grandoare,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )