Libnet.ro
UNICEF

05:00

Top 10 banci din Romania, dupa profitul raportat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Top 10 banci din Romania, dupa profitul raportat

Banca Transilvania, BCR si BRD au fost, conform rezultatelor financiare raportate pe primele noua luni ale anului 2020, pe podium in topul celor mai profitabile banci, fiind urmate de Raiffeisen, ING si UniCredit. Tot in top 10 banci dupa profitul raportat se afla si CEC Bank, Alpha Bank si OTP Bank. continuă pe Ziarul Bursa

10 spitale din Romania unde vor ajunge primele vaccinuri anti Covid destinate personalului medical

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunt.

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 .

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

ASF: Piata asigurarilor din Romania a crescut in primele 9 luni ale acestui an cu 4,8% fata de anul trecut

Piata asigurarilor din Romania a ajuns, in primele 9 luni ale acestui an, la un volum al primelor brute subscrise de peste 8,5 miliarde lei, in crestere cu aproximativ 4,8% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

Vedeta TV din Romania, miracol inainte de Craciun. Este insarcinata, totul a fost tinut secret pana azi

O vedeta TV din Romania a simtit pe pielea sa minunea Craciunului: a ramas insarcinata dupa o lunga asteptare. Cat de nerabdatori suntem sa te cunoastem! Cat de mult te-am asteptat! Miracol inainte de Craciun. Vedeta TV a ramas insarcinata Laura Andreica, prezentatoare de stiri Antena Stars, a anuntat pe contul sau de socializare ca .

Ce lectii spun oamenii de afaceri din Romania ca au invatat din pandemie

Revenirea economica in Romania, dupa pandemia COVID, va fi una asimetrica, cu sectoare care vor inregistra o crestere sustinuta si altele care vor continua sa se confrunte cu dificultati semnificative. Peste 60% dintre companiile chestionate in cadrul Barometrului Moneycorp 2020 estimeaza ca vor atinge cifra de afaceri din 2019 abia in 2022.

Singura vedeta din Romania care a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan. Cine e, de fapt, artista

Aseara a avut loc marea finala a show-ului Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Sezonul 15 a fost unul plin de surprize. Cea mai mare a fost micuta Ami, care a demonstrat, pe tot parcursul emisiunii ca a meritat sa castige finala. Ami a avut transformare spectaculoasa Dupa un sezon plin de transformari spectaculaose .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )