Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 bancuri cu romani si unguri. Care este cel mai vandut produs alimentar in Tinutul Secuiesc

Adevărul Adevărul,
Top 10 bancuri cu romani si unguri. Care este cel mai vandut produs alimentar in Tinutul Secuiesc

In categoria bancurilor etnice, cele cu ungurii sunt printre cele mai amuzante. Va prezentam o selectie cu zece bancuri care au in prim plan, deopotriva, romani si unguri. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG la masini de spalat. TOP 10 modele din oferta de astazi

Magazinul online eMAG continua campania de reduceri inainte de sarbatori. Sunt reduceri la sute de produse electronice si electrocasnice. Iata cateva modele de masini de spalat pe care sa le cautati in lista de reduceri eMAG de astazi.

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul invocat?

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, a declarat, marti, pentru.

TOP 10 oferte eMAG la cuptoare si plite incorporabile

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile.

ROMANIA POSTACA: 9,8 milioane de romani stau pe Facebook. Alti 700.000 o ard pe Instagram... INCREDIBIL care este totalul postarilor!

Numarul utilizatorilor din Romania ai retelei de socializare Facebook a ajuns, in ianuarie, la 9,8 milioane, in timp ce totalul celor care au un cont Instagram se ridica la aproximativ 700. 000, conform datelor.

iNCHISOARE pentru un Mitropolit din cauza ca a numit homosexualitatea o abatere de la legile naturii! iPS M. Ambrozie: Este cel mai important moment din viata mea

IPS Mitropolit Ambrozie al Kalavritei din Biserica Ortodoxa a Greciei a fost condamnat la sapte luni de inchisoare, pe motiv de abuz in serviciu si ca ar fi incitat la ura impotriva homosexualilor, pe care i-a.

Macron: Acordul Brexit nu va fi renegociat. Este cel mai bun posibil

Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles nu este negociabil, a transmis marti seara Emmanuel Macron, presedintele Frante.

Batalia in care Stefan cel Mare a nimicit 100.000 de otomani, povestita de cronicarii turci

La inceputul anului 1475, domnitorul moldovean Stefan cel Mare a reusit sa invinga numeroasa armata otomana in fruntea careia se afla Suleiman Pasa. Moldovenii condusi de Stefan i-au biruit pe cei 100. 000 de.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis varsa lacrimi de durere: Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

Momente grele in familia fostului primar! Viorel Lis e complesit de problemele de sanatate, care nu-i dau pace in ultima perioada si cu care organismul sau nu prea mai are putere sa lupte, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )