Libnet.ro
UNICEF

14:15

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Cei mai importanti pasi ca sa gatesti sanatos

Exista persoane care, desi sufera de pe urma mancarii mai putin sanatoase, ezita sa adopte un stil sanatos de a gati, deoarece nu accepta sa sacrifice gustul. Acest punct de vedere este insa gresit. Odata schimbarile.

Business Report: Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria sa. Ce companie a cumparat cu 3 miliarde de dolari; Harta judetelor: Administratiile financiare care au intrat pe rosu in plina crestere economica; Cum a ajuns Europa sa aspire la visurile

Liviu Tudor: Piata locuintelor din Romania are sanse sa ajunga ca cea din Germania. Romania ar putea depasi performanta economica din 2013, pe fondul imbunatatirii ratingului de tara, care va starni apetitul marilor fonduri de investitii. Psihoza cursului de schimb: leul e la cel mai bun curs din ultimele taspe luni. Cum a coborat cursul euro/leu sub 4,4, cum a inceput nebunia. In media. Stiu ca multe stiri cu carlig la public nu sunt, dar nici sa tragi din nou de o non-stire nu e normal.

Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria companiei

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica .

Care sunt cei mai bogati actori din lume

Chiar daca ultimul episod din serialul Seinfeld a fost difuzat in 1998, protagonistul Jerry Seinfeld continua sa profite de pe urma redifuzarilor show-ului, recent fiind numit cel mai bogat actor din lume.

Tarky, imbracat in roz pe scena Britains Got Talent. Simon Cowell: Esti cel mai prost cantaret din istoria concursului (VIDEO)

Tarky, romanul care a primit un bilet verde pentru semifinala Britains Got Talent, a aparut pe scena faimosului show imbracat in roz pentru a interpreta piesa Its raining man al trupei Weather.

Cei mai buni motocrosisti din Europa isi dau intalnire, saptamana viitoare, la Buzau

Motociclisti din toata Europa vor fi prezenti in zilele de 7 si 8 iunie la Buzau unde se va desfasura o etapa a Campionatului European de Motocross 2014. Evenimentul, care va reuni la start cei mai buni concurenti de motocros din Europa, va avea loc pe circuitul de la Gura Calnaului, in organizarea clubului Extreme Adventure Buzau.

NATO efectueaza cel mai important test in domeniul informatilor din istoria sa

NATO efectueaza in prezent, in Norvegia, cel mai mare exercitiu din istoria sa in domeniile colectarii de informatii si supravegherii, cu ajutorul avioanelor fara pilot, satelitilor si tehnologiei de varf .

NATO efectueaza in Norvegia cel mai important test in domeniul informatilor din istoria sa

NATOefectueaza in prezent, in Norvegia, cel mai mare exercitiu din istoria sa in domeniile colectarii de informatii si supravegherii. Exercitiul Unified Vision 2014 se desfasoara cu ajutorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )