Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top 10 cele mai bogate tari din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Top 10 cele mai bogate tari din lume

Cand spunem cele mai bogate tari din lume ne gandim fie la tarile considerate superputeri, fie la cele in care nivelul de trai este mult peste ceea ce vedem in restul lumii. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Cele mai extravagante torturi din lume: arta comestibila de milioane de dolari

Ai vazut vreodata un tort spectaculos, o comoara comestibila in adevaratul sens al cuvantului? in lume, exista pasionati de dulciuri care vor sa-si duca arta pana la cel mai inalt nivel: si la propriu, si la figurat!.

Coreea de Nord a prezentat cea mai puternica arma din lume, o racheta care poate fi lansata de un submarin

Coreea de Nord a dezvaluit o noua armaextrem de periculoasa,joi, la finalulunei parade organizate cu ocaziacelui de-al optulea Congres al Partidului Muncitoresc, o intalnire pentru elita.

Cele mai ciudate statistici din 2020: de ce trebuie sa se lase Netflix de seriale noi

Este dragut sa te entuziasmezi la un sezon nou din The Crown sau Ozark, dar cand oamenii vor sa se relaxeze, apeleaza la show-uri clasice. Aceasta este concluzia noului studiu Nielsen. Pentru.

Cel mai rapid telefon din lume, confirmat: sterge pe jos cu Huawei, Samsung si altii

Ar fi trist sa-ti cumperi un smartphone doar pentru faptul ca este rapid, dar viitorul Black Shark 4 se anunta nu doar sprinten, dar si revolutionar. Black Shark este o divizie a Xiaomi.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume se construieste in Europa

Dupa mai bine de un deceniu de planificare, au inceput lucrarile la cel mai lung tunel din lume. Coborand pana la 40 de metri sub Marea Baltica, tunelul Fehmarnbelt va face legatura dintre Danemarca si Germania, reducand timpul calatoriei odata cu inaugurarea lui planificata in 2029.

Cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi. in ce pericol te afli, de fap

Cu siguranta ai auzit ca cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi te expun unui mare pericol. Bacteriile, virusurile si germenii ar trebui evitati de toata lumea, insa acest lucru este imposibil, spun specialistii. Acestea sunt cele mai murdare lucruri Printre cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare .

O cladire dintr-un sat din Arges, transformata intr-unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din Romania

De la sfarsitul saptamanii trecute, un sat ce apartine de orasul Mioveni din Arges are unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din Romania.

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

India da startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambata in India, care intentioneaza sa imunizeze 300 de milioane de oameni pana in iulie, potrivit AFP. Tara gazduieste cei mai mari producatori de vaccin si are unul dintre cele mai mari programe de imunizare, dar nu exista manual pentru imensitatea provocarii, relateaza Associated Press.

Romania sta pe o adevarata comoara. Ocupam locul 3 in Europa la una din cele mai ravnite resurse si nu stiam asta

Sunt cateva capitole la care Romania sta bine, in comparatie cu alte tari din regiune si chiar Europa. Asa e cazul si acum. La nivel mondial sunt trei tari care au rezerve foarte mari de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )