Libnet.ro
UNICEF

23:15

TOP 10 cele mai bune insule din lume: doar doua se afla in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai bune insule din lume: doar doua se afla in Europa

Paradisul exista pe pamant iar dovada sunt cele mai bune insule din lume, dezvaluite intr-un top CNTraveler. com , dupa preferintele turistilor internationali. Asa ca daca vrei sa ajungi intr-un loc despre care sa povestesti de acum incolo, ia in. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune deserturi din 24 de tari! Iata ce sa incerci cand calatoresti!

Aproape fiecare tara se poate lauda cu desertul ei traditional pe care turistii il pot degusta de fiecare data cand o viziteaza. Iata care sunt cele mai bune deserturi din 24 de tari pe care le poti cauta si savura atunci cand calatoresti.

Nadia Comaneci, pe site-ul CE 2017 de la Cluj: Ma angajez cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune

Site-ul oficial al Campionatului European de gimnastica din 2017, de la Cluj, a fost lansat, marti, iar pe prima pagina se afla si un mesaj al Nadiei Comaneci, care spune ca organizarea la noi in tara este o magnifica oportunitate de a celebra a 60-a aniversare a primei competitii continentale, dar si ca se angajeaza cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune.

Acesta este cel mai mic smartphone din lume

Da, acesta este cel mai mic smartphone din lume complet functional si nu un smartwatch, asa cum am fi tentati sa credem initial. Daca ne uitam la ultimii 15 ani de istorie a telefoanelor mobile si chiar mai departe, vom observa ca a existat un trend de micsorare a device-urilor pe cat s-a putut, [].

Acesta este cel mai rapid router din lume: Netgear Nighthawk X10

Un nou gadget al celor de la Netgear este promovat ca fiind cel mai rapid router din lume. Intitulat Netgear Nighthawk X10, acesta are cateva abilitati nemaiintalnite intr-un astfel de aparat. in contextul in care numarul gadgeturilor pe care le avem in casa la aceasta ora a crescut exponential, este cat se poate de normal [].

Acesta este cel mai rapid router din lume!

Un nou gadget al celor de la Netgear este promovat ca fiind cel mai rapid router din lume. Intitulat Netgear Nighthawk X10, acesta are cateva abilitati nemaiintalnite intr-un astfel de aparat. in contextul in care numarul gadgeturilor pe care le avem in casa la aceasta ora a crescut exponential, este cat se poate de normal [].

Ce a patit un barbat care a mancat cel mai iute ardei din lume. Medicii au fost socati

Bhut jolokia este cel mai iute ardei din lume, iar un american l-a testat. Barbatul, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat la spital cu dureri acute in zona pieptului si a ab.

Lazar Comanescu, cele mai frumoase citate din Ceausescu

Intr-una din cele mai grele perioade din istoria Romaniei comuniste, actualul ministru de Externe a semnat o carte de propaganda care cuprinde peste 550 de citate din fostul dictator comunist.

Cum a ajuns un roman sa fie platit pentru a filma cele mai frumoase locuri din lume, din Africa pana in America de Sud

Cum ar fi sa ai posibilitatea sa calatoresti in cele mai interesante si fascinante destinatii din lume si sa fii platit pentru a face lucrul acesta? Desi pare doar un vis frumos, este realitate pentru Cristi Moldovan, un roman de 27 de ani,al carui job este sa calatoreasca prin lume si sa surprinda cele mai frumoase imagini.

Reduceri eMAG IT Mobile Days: cele mai bune oferte disponibile

Reduceri eMAG pentru o gama variata de produse sunt disponibile in aceasta saptamana prin intermediul campaniei IT Mobile Days. in aceasta perioada are loc campania eMAG IT Mobile Days, prin intermediul careia puteti achizitiona numeroase produse electronice la oferta. Cateva dintre numeroasele reduceri eMAG ne-au atras atentia si au fost incluse in lista [].

Samsung pune standuri pe cele mai mari aeroporturi, pentru a veni in ajutorul posesorilor de Galaxy Note 7

Samsung a inceput sa instaleze standuri in cateva dintre cele mai mari aeroporturi din lume, astfel incat posesorii de telefoane Galaxy Note 7 sa le poata schimba sau sa-si poata primi banii inapoi. Decizia vine dupa ce tot mai multe linii aeriene interzic pasagerilor sa urce in avion cu Galaxy Note 7. Aeroporturile au devenit puncte critice pentru Samsung care are parte de extrem de multa publicitate negativa cand inainte de decolare pilotii fac un anunt special legat de modelul care a luat foc in cateva zeci de cazuri.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )