Libnet.ro
UNICEF

20:30

TOP 10: cele mai bune tari in care sa te angajezi si sa traiesti in anul 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai bune tari in care sa te angajezi si sa traiesti in anul 2019

Pentru cei care se gandesc la un job in strainatate, comunitatea pentru expati Internations realizeaza anual un studiu cu cele mai bune tari. Iata care sunt statele in care merita sa te relochezi in acest an. continuă pe Wall-Street Ro

Reduceri la roboti de bucatarie de la eMAG. Top 10 cele mai bune oferte

Astazi e o zi buna sa va cumparati un robot de bucatarie. in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

Utile: Care sunt cele mai bune surse de proteine si de ce cantitate ai avea nevoie zilnic ca sa slabesti; in Marea Britanie se deschide prima clinica pentru tinerii dependenti de jocurile pe calculator

Noua din zece oraseni sufera de oboseala. Cine sunt campionii. Siropul de catina, remediul natural care te apara de boli in sezonul rece. Cum il prepari acasa.

Cele mai bune imagini cu OnePlus 7T Pro inainte de lansare

Spre deosebire de alti ani, OnePlus a ales o alta strategia acum pentru seria T. A prezentat intai modelul 7T, cu un hardware mai bun, si urmeaza sa introduca si modelul OnePlus 7T Pro.

Top 5 cele mai incapatanate zodii. Berbecul, in capul listei. Naivul Rac ii urmeaza

Cand isi pun ceva in minte, cu greu poti sa le schimbi ideile. Aceste zodii sunt de-o incapatanare dusa la extrem si adesea reusesc sa scoata din sarite pe toti cei din jurul lor. in clasament conduce detasat Berbecul, asta pentru ca nu pare sa aiba limite in ceea ce priveste incapatanarea. Nici Racul nu este departe, insa, spre deosebire de Berbec, aceasta zodie este ceva mai cumpatata.

Cele mai bune alimente pentru creier

Ceea ce mancam poate influenta inclusiv capacitatea de a gandi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentatia, exercitiile sportive si odihna sunt foarte importante pentru imbunatatirea functionalitatii cerebrale.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

Si mai bune decat Halep: Singurele jucatoare care rezista in Top 5 din decembrie 2018

Tenisul feminin e extrem de imprevizibil, iar cine straluceste intr-un turneu, poate fi de nerecunoscut in urmatoarea competitie. Sunt insa si cateva sportive constante. Halep e una dintre ele, dar are rivale si mai bune in ultima perioada.

Top 10 bancuri despre betivi. De ce prefera barbatii o bere si nu o femeie

Consumatorii de alcool reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre betivi.

Imoteca: Bucurestiul este atractiv pentru cei care investesc in imobiliare. Ofera printre cele mai bune randamente din Europa

Bucurestiul are printre cele mai ridicate randamente intr-un clasament format din 17 capitale europene, analizate de compania de consultanta imobiliara Imoteca, fiind pe locul al treilea dupa Bruxelles si Sofia. Cel mai bun randament in Bucuresti il au.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )