Libnet.ro
UNICEF

13:45

Top 10 cele mai cautate masini plug-in in Europa in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai cautate masini plug-in in Europa in 2018

Inmatricularile de autovehicule plug-in noi pentru pasageri in Europa au urcat cu 39% in februarie pana la 22. 417 unitati. Dupa primele doua luni, au ajuns pe sosele peste 46. 800 de masini electrice si hibride reincarcabile la priza. continuă pe Wall-Street Ro

Crestere a cererii pentru biletele de avion catre Romania de Paste: cele mai cautate destinatii

Numarul biletelor de avion cu destinatia Romania a inregistrat o crestere cu 31% in 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. S-au inregistrat cresteri si in ceea ce priveste numarul biletelor de avion din Romania catre destinatii externe, insa procentul este de doar 3%.

Tarile balcanice, cele mai vulnerabile la stirile false. Cat de rezistenta este Romania in fata acestui fenomen

Tarile din Balcani sunt cele mai vulnerabile din Europa in fata fenomenului fake news stiri false, in trad. Aceasta este concluzia unui studiu publicat la sfarsitul acestei saptamani de Institutul pentru o Societate Deschisa din Sofia, fondat de miliardarul american de origine ungara George Soros.

Mesaje de Florii 2018. Cele mai inspirate Mesaje de Florii 2018

Mesaje de Florii 2018. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Reduceri eMAG combine frigorifice. TOP 10 oferte care nu te lasa rece

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

STUDIU Rata medie a redeventelor platite de companii in Romania, una din cele mai mari din Europa

Rata medie efectiva a redeventelor si a altor impozite similare platite de companiile care activeaza in Romania se situeaza printre cele mai mari din Europa, potrivit studiului Deloitte O imagine de ansamblu asupra redeventelor si impozitelor similare. Sectorul upstream de petrol si gaze in Europa.

Politia Capitalei in alerta! Mai multe masini au fost incendiate. Autoritatile au retinut un suspect pentru audieri

Pompierii din Bucuresti au intervenit in mai putin de o ora, in noaptea de sambata spre duminica, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt masini fiind distruse sau avariate. Exista suspiciunea.

Piata asigurarilor a crescut cu 3,5% pana la 9,7 miliarde de lei in 2017: City Insurance, Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins au cele mai mari venituri

Piata asigurarilor din Romania a continuat si anul trecut tendinta de crestere, primele brute subscrise de societatile de asigurare atingand valoarea de 9,7 miliarde lei, cu 3,5% mai mult comparativ cu anul precedent, a anuntat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Aproximativ 89% a fost realizat de 10 societati de asigurare din cele 31 de societati active in 2017, City Insurance, Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins avand cele mai mari venituri.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pot sa ma mai joc cu bunicul?

Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Bine draga, dar e ultima datacand il dezgrop.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Greu e sa fii sot de blonda

Sotul unei blonde : Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor! Blonda : Dragul meu, ti-ar trebui o mitraliera! .

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )