Libnet.ro
UNICEF

14:00

Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri. continuă pe Antena3

Top 10: cele mai sigure sosele din lume

Europa are cele mai sigure sosele din lume, toate tarile din top zece sunt europene si au o rata de accidente mortale sub 5 din 100. 000 de cazuri, reiese Raportul global 2013 privind siguranta rutiera. Romania nu face parte din acest clasament, fiind.

Top Gear: Cele mai bune 50 de masini din ultimii 20 ani. Ce loc ocupa Dacia Duster.

Un top al celor mai bune 50 de masini din lume, din ultimii 20 de ani, realizat de publicatia britanica Top Gear, include si modelul Dacia Duster, care a reusit sa devanseze masini precum Opel Mokka. Vezi mai sus primele 10 modele din top Topul este realizat pentru a celebra cei douazeci de ani de existenta ai revistei, astfel ca britanicii au ales 50 de modele de referinta pentru industria auto a ultimilor douazeci de ani. Alegerea modelelor s-a bazat in special pe voturile celor peste .

Top On The Move: cele mai importante schimbari anuntate la inceput de toamna

Odata cu venirea toamnei, un numar important de companii au anuntat schimbari in management. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante dintre acestea.

Rusii pun la bataie 3 MLD. euro pentru a construi in Paris cele mai inalte turnuri din Europa

Dezvoltatorul imobiliar rus Hermitage va construi la Paris cele mai inalte turnuri din Europa, devansand emblematicul Shard din Londra, intr-un complex de birouri si apartamente de lux care va mobiliza investitii de aproximativ 3 miliarde.

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru.

[P] Unul din cele mai luxoase cluburi de poker din Europa se deschide vineri la Bucuresti

PokerFest, un brand 100% romanesc, va inaugura Vineri seara, 20 septembrie, in incinta hotelului Pullman unul din cele mai luxoase cluburi din Europa siva organiza in Octombrie un mare turneu european la Budapesta, iar in Noiembrie unul in Caraibe, la Saint Martin.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Basescu - de la demisia in cinci minute la intalnirile cu romanii in Piata Universitatii

Demisia in cinci minute, intalnirea cu romanii o data la trei luni in Piata Universitatii sau iesirea Romaniei din recesiune sunt cateva dintre cele mai sinistre minciuni ale presedintelui spune de-a lungul.

FOTO Cele mai ciudate restaurante din lume

Preparate asiatice precum sushi sau sashimi, servite in corpul unei femei, vin la biberon si mancare asezata in vase de toaleta. Asa arata gustarile din meniurile catorva dintre cele mai ciudate localuri culinare din lume.

Top: cele mai pregatite tari sa asigure viitorul generatiilor urmatoare

Romania se plaseaza in partea inferioara locul 35 din 59) intr-un raport care claseaza tarile lumii dupa capacitatea de a asigura un viitor generatiile viitoare. Analiza ia in calcul factori precum politici de mediu, educatie, coruptie, drepturi si.

Top 10 ponturi pentru a slabi mai usor si obiceiurile zilnice care te ingrasa.

Pentru a da jos cateva kilograme nu trebuie sa recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sala. Trebuie, mai ales, sa ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, caci acestea sunt- cel mai probabil adevaratul motiv al ingrasarii. Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )