Libnet.ro
UNICEF

13:30

Top 10 cele mai mari jafuri din lume: furturile aproape perfecte si urmarile lor

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai mari jafuri din lume: furturile aproape perfecte si urmarile lor

Filmele precum Oceans 11 sau The Town au atras intotdeauna atentia publicului. Ideea de a fi bogat peste noapte si pericolul ce vine odata cu planificarea si executarea jafului perfect au captat interesul iubitorilor de film. in cele ce urmeaza, va vom prezenta un top 10 al celor mai mari jafuri comise de-a lungul timplui. continuă pe Adevărul

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Elevul.

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost.

Rusia isi vinde diamantele. Moscova a privatizat 10,9% din actiunile Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru 815 milioane de dolari

Guvernul de la Moscova a vandut un pachet de 10,9% din titlurile companiei de stat Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru care a strans 816 milioane de dolari, scrie The Moscow Times.

De ce nu e Carlsberg probabil cea mai buna bere din lume. Berea perfecta e facuta intr-o manastire din Belgia

Cu toate ca motto-ul Carlsberg este Probabil cea mai buna bere din lume, cunoscatorii stiu sigur ca cea mai buna bere din lume nu este produsa, industrial, intr-o fabrica din Danemarca, ci intr-o mica manastire din Belgia. Westvleteren 12 este considerata, de ani buni, cea mai buna bere din lume.

Cele mai bune frigarui de pui

Ceva carne de pui, rosii si usturoi. Cam la atat s-ar putea reduce reteta celor mai bune frigarui de pui. Pentru zile toride, pentru zile cu prietenii, familia ori in singuratate, cele mai bune frigarui de pui sunt oricand un adevarat deliciu.

Top 10 bancuri cu politisti. Cum demonstreaza oamenii legii faptul ca un sofer era baut la volan

Oamenii legii a fost intotdeauna tinta a numeroase bancuri, care de care mai haioase. Iata cateva dintre cele mai reusite astfel de glume.

Cele mai bogate sase tari din lume reprezinta 57% din economia globala dar gazduiesc sub 9% din numarul refugiatilor

Cele mai bogate sase tari din lume, care impreuna acopera aproape 60% din economia globala, gazduiesc mai putin de 9% dintre refugiatii lumii, iar tarile mai sarace duc cea mai mare povara, potrivit Oxfam, citata de The Guardian.

Top 10 alimente pe care sa le incerci in Creta

Creta este cea mai mare insula din Grecia si isi intampina vizitatorii cu zone salbatice, munti si plaje fine. Bucataria cretana cuprinde atat preparate traditionale, cat si internationale, la care au adaugat.

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )