Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Avand in vedere ritmul lansarilor din piata de mobile, te-ai fi asteptat la un top 10 cu cele mai vandute telefoane foarte diversificat. in realitate, varfurile de gama de la Samsung si Apple continua sa fie lideri necontestati. in fiecare saptamana, aflam noi detalii despre smartphone-uri mai mult sau mai putin interesante care ajung in []. continuă pe Playtech

Care sunt primele 5 cele mai bune telefoane ale momentului si ce preturi au

Smartphone-urile domina piata mondiala de tehnologie, iar marile companii propun in permanenta design-uri noi si caracteristici inovative care sa determine consumatorii sa le inlocuiasca periodic. ExpertulBusiness Insiderin tehnologie a compus un top al celor mai bune telefoane ale momentului, iar prima pozitie este una surprinzatoare.

Top 10 bancuri cu vecini. Cand nu se imprumuta niciodata un facalet la vecina

Relatiile dintre vecini au devenit o sursa de inspiratie pentru iubitorii de umor. Va prezentam un top 10 cu cele mai reusite bancuri care-i au pe vecini in prim-plan.

Cele mai pasionale zodii. Te numeri printre ele?

Astrologii de la OneHowTo. com au alcatuit un top al celor mai pasionale zodii. Crezi ca zodia ta are un puternic magnetism sexual? Citeste in continuarea si vei afla! 1. Scorpion Scorpionii.

Acestea ar putea fi cele mai vechi urme de pe Pamant

O echipa internationala de cercetatori declara ca au descoperit cele mai vechi urme din lume. Acestia sustin ca dovezile ar fi vechi de 550 milioane de ani. Amprentele au fost gasite intr-o zona calcaroasa din China, iar oamenii de stiinta considera ca au fost facute de o creatura marina necunoscuta, care, fara indoiala, era foarte [].

LOTO. Cum sa alegi numerele norocoase la loterie pe 10 iunie? Cine are cele mai multe sanse de a castiga in acesta zi? Iata cele mai tari trucuri

in numerologie, numarul 10 este norocos si atrage in jurul sau alte numere banoase: 1-10-19-28-37-46/1-11-16-19-22-25-31. Pentru Loteristii consecventi prezentam si cele doua grile cu numere.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: - Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. - Dar ce, ma, esti fulger? .

Utile: Cum ascunzi din notificari mesajele pe WhatsApp, Messenger, iMessage; Cele mai importante lectii pe care un copil tebuie sa le invete acasa; Cum repari o instalare de Windows 10, daca stii ca nu ai virusi

Copiii si televizorul: ce faci daca micutul tau sta prea mult in fata ecranului Desi televizorul a fost unul dintre lucrurile cele mai grozave inventate de omenire, acum a ajuns sa fie principalul dusman al tau si, mai ales, al. Uleiul de cocos: Nutrienti, Beneficii Contraindicatii Uleiul de cocos este un ulei vegetal cu numeroae beneficii pentru sanatatea organismului nostru. Se extrage din miezul de nuca de cocos uscat, numit copra, si.

10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Turneul final al Campionatului Mondial aduce mai multe noutati, printre care folosirea arbitrajului video sau cea de-a patra schimbare. Pe langa inovatiile intens mediatizate, exista si cateva curiozitati despre aceasta competitie despre care s-a vorbit mai putin. Iata-le pe cele mai interesante:.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Conversatie

Pe chat: Ce-ai patit? Nimik nu konteaza! Daca mai scrii o data cu k, eu nu-ti mai raspund! Oc.

Cele mai bune bancuri cu Gheorghe. De ce iese din cimitir zgaraiat pe fata dupa ce isi ingroapa soacra

Gheorghe, precum si Ion sau Maria, au devenit vedete in bancuri. in cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de glume ce au in prim-plan aceste personaje.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )