Libnet.ro
UNICEF

15:15

TOP: 10 dintre cele mai scumpe restaurante din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 dintre cele mai scumpe restaurante din Europa

Caviar, foie gras, trufe albe si lista de bunatati de lux poate continua. De toate acestea se pot bucura cei care isi permit sa serveasca un pranz sau o cina in restaurante unde un meniu depaseste cateva sute de euro. RO iti prezinta 10. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune vinuri din Romania concureaza la Timisoara

Cateva dintre cele mai de succes vinuri romanesti se vor putea mandri cu medalii obtinute la cel mai important concurs de specialitate organizat in tara. Un numar total de 100 de probe sunt analizate de oenologi de renume timp de doua zile, la Timisoara.

Topul celor mai scumpe locuinte vandute la inceputul lui 2014

Vilele si apartamentele de lux isi gasesc inca cumparatori. Chiar daca preturile nu mai sunt ce au fost in boom, doar cele mai scumpe doua proprietati vandute in acest an in Bucuresti s-au tranzactionat fiecare pentru aproape un milion de euro.

Cele mai mari minciuni din manualele de istorie comuniste. Ce am invatat gresit despre Ceausescu, Burebista, Stefan cel Mare si Casa Regala

Obsedat sa apara si sa ramana in istorie, Nicolae Ceausescu a folosit manualele drept un instrument de propaganda prin care a falsificat faptele si evenimentele. Partidul comunist si cel mai uibit fiu al poporului erau cele mai importante subiecte, in timp ce perioada monarhiei era omisa aproape in intregime. Adevarul. ro va prezinta o analiza in care profesori de istorie demonteaza minciunile si propaganda din manualele de istorie.

Unul din cele mai misterioase locuri din lume, la un pas sa dispara de pe fata pamantului. Ce i-au facut autoritatile

Piramida Soarelui din Mexic, ridicata de azteci cu aproape 2000 de ani in urma, este in pericol. Dupa ce i-au analizat structura interna cu detectoare de particule, cercetatorii mexicani considera ca una din.

Cele mai impresionante birouri din lume

Mese de biliard sau ping pong, camere de relaxare, studiouri de yoga sau sali de sport devin resorturi prin care companiile incearca sa creasca productivitatea angajatilor. Daca tragem cu ochiul in sediile unora din marile companii globale, salile de.

Topul celor mai scumpe locuinte vandute la inceputul lui 2014

Vilele si apartamentele de lux isi gasesc inca cumparatori. Chiar daca preturile nu mai sunt ce au fost in boom, doar cele mai scumpe doua proprietati vandute in acest an in Bucuresti s-au tranzactionat fiecare pentru aproape un milion de euro. wall-street. ro va prezinta ce proprietati au fost capul de afis al tranzactiilor in primele 3 luni ale anului.

VIDEO Lucruri inedite despre unele dintre cele mai cunoscute melodii din lume

Exista numeroase povesti nespuse in spatele melodiilor celebre. Initial respinse, ori scrise pentru altcineva, hiturile ascund mesaje interesante in spatele versurilor.

Cosmin Contra despre Atletico Madrid: Este cea mai buna echipa din Europa

Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

Unul dintre cei mai populari anti-virusi pentru Android s-a dovedit a fi o escrocherie

Unul dintre cei mai populari antivirusi - Virus Shield - pentru sistemul de operare Android, care ocupa pozitii de top in clasamentul Google Play, impreuna cu Swiftkey, Minecraft si Plants vs Zombies, s-a dovedit.

Pasti la Manastirea Prislop, unul dintre cel mai iubite locuri din Transilvania

Manastirea Prislop este in fiecare an, de Pasti, una dintre cele mai populare destinatii pentru turistii si pelerinii care ajung in judetul Hunedoara.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )