Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top: 10 filme americane care vor face cei mai multi bani in aceasta vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 10 filme americane care vor face cei mai multi bani in aceasta vara

Rapoartele analistilor financiari americani nu se limiteaza doar la companii plictisitoare, precum cele din sectorul bancar, ci uneori acopera si domenii mai accesibile publicului larg, asa cum este cazul box office-ului american. continuă pe Wall-Street Ro

Cupa Mondiala-Top 10: Lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu esti microbist

Milioane de fani din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura startul Cupei Mondiale. Pasionatii stiu totul despre fotbal. Daca nu ai habar ce este Cupa Mondiala s ice inseamna ea pentru fontal si fotbalisti, atunci acest material este numai bun pentru tine.

CFR a introdus de sambata Trenurile Soarelui, 40 de garnituri care vor asigura legatura directa cu statiunile de la Marea Neagra

CFR a introdus de sambata Trenurile Soarelui, 40 de garnituri care vor circula spre si dinspre Litoral siDelta Dunarii pana pe 15 septembrie. Compania va introduce suplimentar, de sambata, 20 de trenuri .

Cei mai importanti jucatori care vor lipsi de la Cupa Mondiala din Brazilia

La fiecare patru ani, cei mai buni jucatori ai planetei isi dau intalnire la Cupa Mondiala si se lupta pentru cel mai important trofeu din lumea fotbalului. Din diferite motive insa, unii dintre ei privesc.

Top 10 importatori auto: ce profituri se mai fac din vanzari de masini noi

Importatorii de masini au terminat pe plus anul trecut, au fost pe profit, chiar daca castigurile nu au fost foarte mari, intr-o piata in care vanzarile au coborat la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. Afla ce cifra de afaceri au cei mai mari.

Top 10 masini proiectate special pentru femei

Barbatii si femeile difera in mai multe moduri, asa ca nu mai este o mare surpriza ca au gusturi diferite si la masini, nu? O femeie nu ar alege un Hummer, in acelasi fel in care un barbat, probabil, nu este prea interesat sa conduca un Volkswagen Beetle in jurul orasului. Cele mai multe companii auto, au realizat acest lucru si ofera o mare varietate de vehicule pentru a raspunde cerintelor ambelor sexe.

10 greseli pe care le pot face proaspetii parinti

Sunteti fericitii parinti ai unui bebelus aparent neajutorat si toata lumea va da sfaturi in legatura cu ceea ce trebuie sa faceti. Dar iata cateva indicii despre ceea ce nu trebuie sa faceti. Sa va.

Subventii pentru IMM-urile care vor angaja absolventi: Peste 6.400 de tineri vor putea sa-si gaseasca locuri de munca

Peste 6. 400 de absolventi din acest an vor putea sa-si gaseasca mai repede un loc de munca. Ministerul Fondurilor Europene pune la dispozitie aproximativ 40 milioane de euro, prin programul POSDRU, pentru firmele.

Finantare POSDRU: Subventii pentru IMM-urile care vor angaja absolventi din acest an/ Se estimeaza ca vor beneficia 6400 de tineri

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca au fost depuse opt proiecte strategice in cadrul apelului de proiecte POS DRU: Locuri de munca subventionate. Proiectele au ca scop subventionearea locurilor de munca infiintate in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii pentru care angajeaza tineri absolventi promotia 2014. Fondurile totale alocate insumeaza circa 40 milioane de euro. Context european: somajul in randul tinerilor este identificata ca una din principalele probleme la nivelul Uniunii Europene. Potrivit datelor statistice la nivel european, peste 5,5 milioane de tineri sub 25 de ani din UE sunt someri. In total, Romania are la dispozitie prin diverse programe europene 700 milioane euro pentru cresterea angajarii in randul tinerilor.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )