Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

TOP 10: hotelurile anului 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: hotelurile anului 2014

Hotelul nu trebuie sa inseamne cel mai important element dintr-o vacanta, insa este important daca vrei sa te simti bine si sa te relaxezi in timpul sejurului. RO iti prezinta hotelurile anului 2014, top intocmit de site-ul de turism. continuă pe Wall-Street Ro

Dieta anului 2014: ce presupune regimul alimentar DASH.

Dieta DASH a fost votata regimul alimentar al anului 2014, fiind considerata cea mai benefica pentru sanatate, dar si eficienta in obtinerea greutatii corporale ideale. Din 38 de diete, US News World Report a realizat un top ale celor mai bune diete pentru anul 2014. Acest top a inclus populara dieta paleolitica, dar si programul de slabit Weight Watchers, atat de renumit in Statele Unite ale Americii. Dar in fruntea topului s-a clasat dieta DASH Dietary Approaches to Stop Hypertension), .

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor. Romanca e sigura de prezenta in Top 10

Simona Halep a inceput anul 2014 fara a avea un antrenor, dupa ce la finele sezonului trecut a incheiat colaborarea cu Adrian Marcu.

Top 10 animale care ne pot omori

Pericolul si creaturile periculoase a fascinat omul dintotdeauna. Si cu cat un animal este mai periculos, cu atat starneste mai mult interes pentru a fi studiat. Iata un top 10 al celor mai periculoase animale.

TOP: 10 masini ridicol de scumpe pe care nu le vei avea niciodata

Un supercar este de obicei o masina sport editie limitata cu o putere intre 800 si 1. 350 de CP, care merge rapid, atinge o viteza intre 300 si 400 km/h si costa o avere, intre 850. 000 euro si 5,4 milioane euro. CNBC a realizat TOP 10 cele mai rapide.

Fresh! Little Mix prezinta piesa oficiala a anului 2014 pentru Sport Relief Word Up! Vezi aici cum suna!

Asa cum au anuntat anterior, fetele de la Little Mix lanseaza single-ul oficial al anului 2014 pentru evenimentul de caritate.

Verdict Carmen Negoita: top 10 aparitii pe covorul rosu!

A fost o saptamana tare agitata la Hollywood, cu trei evenimente majore la care au luat parte starurile din lumea filmului. Actritele s-au straduit sa atraga atentia pe red carpet atat la Golden Globes cat si la Critics Choice Awards si SAG Awards, In exclusivitate pentru ADPM, Carmen Negoita da verdictul si face clasamentul celor mai reusite 10 aparitii.

TOP: 10 minuni naturale pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Planeta nu inceteaza niciodata sa ne suprinda. La fiecare colt ne ofera o minune naturala, a carei explicatie ne face sa ne dorim sa fi invatat mai mult la orele de stiinta. Wall-Street. ro iti prezinta 10 minuni naturale pe care trebuie sa le vezi cel.

Keira Knightley, top 10 cele mai reusite tinute red carpet!

De la Chanel si pana la Burberry Prorsum sau Elie Saab Haute Couture, de la rochii lungi si spectaculoase de seara pana la rochite midi sau tinute ceva mai lejere, Keira Knightley stie sa le poarte pe toate cu atitdinea potrivita, motiv pentru care poate fi considerata un veritabil fashion icon.

Autovit.ro, afaceri in crestere cu 22% in 2013. Ce modele de masini s-au plasat in Top 10 anunturi

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi de masini, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in crestere cu 22% fata de 2012, la 8,9 milioane lei, desi numarul de anunturi a scazut cu 15%, la 870.

Top 10 personalitati de origine romana cu valoare universala

Avand origine romana dar o formatie artistica si intelectuala cu valente universale, personalitatile epocii moderne si contemporane au contribuit semnificativ la construirea unei imagini pozitive a Romaniei in spatiul occidental.

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )