Libnet.ro
UNICEF

19:00

Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Liga Campionilor. Apare si Steaua!

Adevărul Adevărul,
Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Liga Campionilor. Apare si Steaua!

Liga Campionilor, continuatoarea Cupei Campionilor Europeni, este o competitie plina de istorie. Iata un Top 10 al celor mai interesante amanunte despre intrecerea regina a fotbalului european intercluburi, unul din care nu lipseste nici Steaua. continuă pe Adevărul

Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Liga Campionilor. Apare si Steaua!

Liga Campionilor, continuatoarea Cupei Campionilor Europeni, este o competitie plina de istorie. Iata un Top 10 al celor mai interesante amanunte despre intrecerea regina a fotbalului european intercluburi, unul din care nu lipseste nici Steaua.

Am fumat o tigare in vestiar! Dezvaluire facuta de ultimul fotbalist roman care a castigat Liga Campionilor

Cristi Chivu a castigat Liga Campionilor in 2010, pe cand apara cu succes culorile echipei italiene Internazionale Milano.

Am fumat o tigara in vestiar! Dezvaluire facuta de ultimul fotbalist roman care a castigat Liga Campionilor

Cristi Chivu a castigat Liga Campionilor in 2010, pe cand apara cu succes culorile echipei italiene Internazionale Milano.

DORTMUND-REAL MADRID LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM DOLCE SPORT (TELEKOM SPORT)

DORTMUND-REAL MADRID LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM DOLCE SPORT TELEKOM SPORT) Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va disputa marti seara cel de-al 400-lea sau meci pentru echipa spaniola.

SPARTAK MOSCOVA-LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor ONLINE STREAM DOLCE SPORT (TELEKOM SPORT). Cormoranii ataca Moscova

SPARTAK MOSCOVA-LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor ONLINE STREAM Antrenorul Jurgen Klopp Liverpool) si-a scurtat conferinta de presa dinaintea meciului de marti cu Spartak de la Moscova, contand.

AS MONACO-FC PORTO LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM DOLCE SPORT (TELEKOM SPORT). Falcao face furori in Franta

AS MONACO-FC PORTO LIVE VIDEO in Liga Campionilor. Atacantul columbian Radamel Falcao a reusit o dubla in victoria de vineri cu 4-0 a lui AS Monaco de la Lille.

MANCHESTER CITY-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM DOLCE SPORT (TELEKOM SPORT). Provocare pentru Guardiola

MANCHESTER CITY-SAHTIOR DONETK LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM DOLCE SPORT TELEKOM SPORT) Fundasul lateral al lui Manchester City si al echipei nationale a Frantei, Benjamin Mendy, accidentat s.

Ovidiu Hategan il va arbitra pe Messi! Romanul a fost delegat la meciul Sporting - FC Barcelona, din Liga Campionilor

UEFA l-a delegat pe Ovidiu Hategan sa conduca intalnirea dintre Sporting Lisabona si Barcelona, din Liga Campionilor.

Liga Campionilor, handbal (m): Dinamo Bucuresti - Gorenje Velenje 26-27

Campioana en-titre a Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a pierdut sambata, pe teren propriu, meciul cu formatia slovena RK Gorenje Velenje, cu scorul de 26-27 10-9), in a doua etapa din grupa C a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor: Real Madrid a invins Borussia Dortmund, scor 3-1; Ronaldo a marcat de doua ori/ Rezultatele serii

Formatia Real Madrid a invins, marti, in deplasare, echipa Borussia Dortmund, in etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, meci in care Cristiano Ronaldo a marcat de doua ori.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )