Libnet.ro
UNICEF

20:45

Top 10 reduceri eMAG la laptopuri de ultima generatie

Antena3 Antena3,
Top 10 reduceri eMAG la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi. continuă pe Antena3

La doua zile dupa cutremur, Gabriela Firea vrea sa cumpere 50 de senzori seismici de ultima generatie

Primaria Capitalei intentioneaza sa achizitioneze 50 de senzori seismici de ultima generatie, a anuntat, marti, primarul general, Gabriela Firea, care a dezmintit ca banii de consolidari sau din alte domenii importante sunt alocati pentru organizarea.

Reduceri eMAG de Halloween: telefoane de luat la pret mic

EMAG deruleaza o campanie spectaculoasa de Halloween. Are reduceri, are o multime de produse si am ales cateva de care sa fii interesat. eMAG pregateste campania de Black Friday. Evenimentul.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 52 pe locul nti - Elina Svitolina, salt de trei pozitii n TOP 10

Simona Halep a depasit-o pe Victoria Azarenka la numarul saptamanilor in care a stat pe locul intai in lume, jucatoarea noastra ajungand la 52 de saptamani pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA. in TOP 100, Romania mai are alte cinci sportive: Mihaela Buzarnescu 24), Irina Begu 66), Ana Bogdan 71), Monica Niculescu 77) si Sorana Cirstea 85).

Top 10 filme de arta frantuzesti pe care orice cinefil ar trebui sa le vada

Franta este una dintre tarile care si-au lasat amprenta asupra evolutiei cinematografiei mondiale. Va propunem spre vizionare 10 filme frantuzesti care sunt foarte bine cotate de critici, chiar daca, in unele cazuri cum ar fi unele filme de-ale lui Jean Renoir), la momentul lansarii, nu au fost bine primite si de public.

Top 10 bancuri cu neveste. Cand stie o femeie cu exactitate unde i se afla sotul

Experientele din viata de cuplu sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatorii de bancuri. Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai amuzante bancuri care au nevestele in prim-plan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )