Libnet.ro
UNICEF

09:30

TOP 10: statistici-cheie despre cum va arata lumea in 2030

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: statistici-cheie despre cum va arata lumea in 2030

Numarul nasterilor care il va depasi pe cel al deceselor, PIB-ul global in continua extinde si varsta globala tot mai mare vor avea impact direct asupra tendintelor economice si de consum in intreaga lume, potrivit unui studiu Euromonitor . Acestea. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: statistici-cheie despre cum va arata lumea in 2030

Numarul nasterilor care il va depasi pe cel al deceselor, PIB-ul global in continua extinde si varsta globala tot mai mare vor avea impact direct asupra tendintelor economice si de consum in intreaga lume, potrivit unui studiuEuromonitor. Acestea sunt cele 10 schimbari care vor prinde din urma lumea pana in 2030.

TOP 10: statistici cheie despre cum va arata lumea in 2030

Numarul nasterilor care il va depasi pe cel al deceselor, PIB-ul global in continua extinde si varsta globala tot mai mare vor avea impact direct asupra tendintelor economice si de consum in intreaga lume, potrivit unui studiu Euromonitor . Acestea.

Erste vede cresteri de aproape 50% pe Romgaz si include compania in top 10 actiuni din ECE

Producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) a fost inclus de analistii Erste Group in randul primelor 10 companii cu cel mai mare potential de crestere din Europa Centrala si de Est ECE), austriecii acordand titlurilor SNG un pret tinta cu aproape 50%.

TOP: 10 tari care merita mai multi turisti

Sunt peste un miliard de turisti in lume, insa unele destinatii nu stau la fel de bine ca altele. RO iti prezinta 10 tari care in ciuda bogatiilor naturale si culturale atrag un numar mai mic de vizitatori straini decat te-ai astepta.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )