Libnet.ro
UNICEF

9 Iun.

Top: 10 tari in care studentii au cele mai mari asteptari salariale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 10 tari in care studentii au cele mai mari asteptari salariale

Tinerii stiu ce vor si au planuri concrete in ceea ce priveste cariera lor inca din anii facultatii, iar asta o arata un studiu realizat de Universum pe tema asteptarilor salariale ale studentilor dupa absolvire. Wall-Street. ro iti prezinta tarile in. continuă pe Wall-Street Ro

TOP: 10 inventatori care au schimbat lumea, dar despre care nimeni nu a auzit

Benjamin Franklin, Thomas Edison si Albert Einstein sunt probabil primii are ne vin in cap atunci cand ne gandim la inventatori. Insa, pe langa aceste nume mari, mai sunt o multime de inventatori prin a caror creativitate au reusit sa schimbe modul in.

Faze tari: Au dezvaluite secretele jeturilor misterioase expulzate in spatiu de gaurile negre; 5 cele mai mari mituri urbane: ce nu stim despre prezent si viitor?; S-a stabilit cat valoreaza Parisul! Suma colosala te va lasa fara aer

Mai multi rebeli Al-Qaeda si-au cerut scuze dupa ce au decapitat persoana gresita. Un grup de extremisti islamici si-au cerut scuze public dupa ce au decapitat barbatul gresit, publicand imagini cu acesta, scrie Mirror. co. uk. In timpul unui. Ce greseala au facut libanezii, cu ocazia aniversarii independentei. Statul libanez se pregateste sa aniverseze 70 de ani de la declararea independentei. Fosta colonie franceza planuia sa lanseze o bancnota speciala, pentru a marca evenimentul.

Subiectele zilei: Lovitura de doua miliarde de euro a baietilor destepti din energie. De ce a crescut factura la curent a romanilor; Cele mai mari gafe din timpul regimului comunist: purcei parfumati la expozitia de animale si drumuri asfaltate intr-o no

Saptamana nebuna a politicienilor. Si in aceasta saptamana politicienii au spus lucruri trasnite. EVZ a facut o selectie a celor mai interesante sau pitoresti declaratii ale acestora. Valeriu Zgonea s-a depasit pe sine, iar Maria Grapini nu a ratat nici. Cum a inceput istoria terorista a Miscarii Legionare. Istoricul clujean Horia Nasra a realizat un studiu referitor la ceea ce este cunoscut in istoriografia romaneasca drept Complotul din Dealul Spirii. Este vorba de o actiune care avea sa duca la.

Care sunt cele mai tari firme din Alba in topul Camerei de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a organizat vineri evenimentul Topul Firmelor 2012. Peste 100 dintre cele mai performante societati comerciale din judet apar in clasament si au primit distinctii si trofee de excelenta.

Variety: Anul 2013, marcat de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile. Filmele cu cele mai mari sanse la premiile Academiei

Anul 2013 este marcat pe plan cinematografic de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile, potrivit revistei Variety, care afirma ca in aceasta perioada exista aproximativ 30 de candidati la premiile Academiei de film americane ce ar putea primi cel putin doua nominalizari fiecare, potrvit Mediafax.

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a.

Strada Republicii, pe locul al doilea in topul celor mai mari chirii din Romania

Cele mai scumpe chirii sunt in capital pe Bulevardul Magheru si calea Victoriei. Pe locul al doilea este strada Republicii din Brasov. Cele mai scumpe chirii din lume sunt la Hong Kong.

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

Titularii de licente miniere vor fi obligati de Guvern sa modifice contractele in vigoare pentru a plati redevente mai mari

Titularii licentelor si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) vor incheia acte aditionale de stabilire a unor redevente mai mari, se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta privind cresterea redeventelor miniere cu 25%, in medie, fata de cat sunt in prezent. Practic, prevederile proiectului de OUG vor fi aplicate retroactiv, titularii de licente in industria miniera fiind obligati sa-si modifice acordurile in vigoare, lucru recunoscut chiar de presedintele ANRM, Gheorghe Dutu. Intrebat ce se va intampla cu cei care vor refuza sa modifice acordurile, Dutu a spus ca va interveni Garda Financiara si ii va obliga sa plateasca diferentele dintre vechile redevente si noile redevente, precum si penalizari.

UPDATE Titularii de licente miniere vor plati redevente cu 25% mai mari

Titularii licentelor si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) vor incheia acte aditionale de stabilire a unor redevente mai mari, se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta privind cresterea redeventelor miniere cu 25%, in medie, fata de cat sunt in prezent. Practic, prevederile proiectului de OUG vor fi aplicate retroactiv, titularii de licente in industria miniera fiind obligati sa-si modifice acordurile in vigoare, lucru recunoscut chiar de presedintele ANRM, Gheorghe Dutu. UPDATE Guvernul a revenit asupra proiectului de ordonanta si a eliminat prevederea referitoare la incheierea de acte aditionale.

actualitate, 9 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )