Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP: 10 tari din Europa unde esti in pericol pe sosea. Muntenegru - locul 2

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 tari din Europa unde esti in pericol pe sosea. Muntenegru - locul 2

Romania este prezenta in top 10 cele mai periculoase tari din Europa dupa rata de decese rutiere la 100. 000 locuitori, se arata in Raportul global 2013 privind siguranta rutiera din 182 de tari. Cele mai sigure sosele sunt in Suedia rata de decese. continuă pe Wall-Street Ro

GDF Suez va vinde participatii la operatiunile de energie eoliana si solara din Europa

Compania franceza GDF Suez doreste sa atraga circa 600 miloane euro prin vanzarea unor participatii la unele operatiuni de energie eoliana si solara din Europa, potrivit unor persoane apropiate procesului de vanzare, citate de Wall Street Journal WSJ).

Ecuadorul denunta spionarea ambasadei sale din Londra, unde se afla fondatorul Wikileaks

Serviciile de informatii ale Ecuadorului au descoperit un microfon ascuns la ambasada ecuadoriana din Londra, unde s-a refugiat de un an fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marti ministrul ecuadorian de.

Serviciile de informatii ale Ecuadorului au descoperit un microfon ascuns la ambasada din Londra unde se afla fondatorul Wikileaks

Ministrul ecuadorian de Externe, Ricardo Patino a declarat marti ca serviciile de informatii ale Ecuadorului au descoperit un microfon ascuns la ambasada tarii din Londra, unde se afla de un an fondatorul.

Declin pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, investitorii asteptand datele privind situatia comenzilor industriale din SUA.

Curs ascendent la bursele din Europa si SUA

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, in baza informatiei potrivit careia productia industriala din zona euro a scazut sub asteptari, in iunie.

Noble Securities: Majoritatea monedelor din Europa marcheaza scaderi fata de euro si dolar

Majoritatea monedelor din Europa au incheiat primul semestru cu scaderi atat fata de euro, cat si in fata dolarului american, informeaza un comunicat al Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Groups of Companies and Getin Holding.

Ecuadorul denunta spionarea ambasadei sale din Londra, unde se afla fondatorul Wikileaks

Serviciile de informatii ale Ecuadorului au descoperit un microfon ascuns la ambasada ecuadoriana din Londra, unde s-a refugiat de un an fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marti ministrul ecuadorian de Externe, Ricardo Patino, citat de AFP.

TOP: companiile care dau de munca celor mai multi romani

Cei mai mari 10 angajatori din Romania au cumulat anul trecut circa 170. 000 de angajati, cifra in scadere fata de 2011, dupa ce majoritatea companiilor si-au redus personalul. Iata care au fost in 2012 companiile cu cei mai muti salariati,conform.

Top 10 cele mai bune sfaturi despre sex

Unul dintre cei mai mari inamici a sexului in cuplu este rutina. Tocmai de aceea sfaturile despre sex se bucura de mult interes din partea celor care isi doresc ca relatia lor sa evolueze. Va vom prezenta 10.

TOP 10 ARME care au schimbat istoria AMERICII.

Cu 90 de arme la o suta de locuitori si cu dreptul constitutional al americanilor de a achizitiona armament aproape) dupa bunul plac, Statele Unite au o istorie impregnata de regimul armelor si munitiilor, care este unul dintre cele mai relaxate din lume. Un fost militar american de elita, care ar fi ucis, ca lunetist. in cadrul fortelor americane aeriene, peste 160 de inamici in timpul razboiului din Irak, si care a fost impuscat mortal in luna februarie 2013 intr-un stand pentru tir, a .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )