Libnet.ro
UNICEF

13:30

Top 100 cei mai buni fotbalisti din 2013: Lionel Messi pe primul loc. Niciun roman nu a intrat in clasament

B1 B1,
Top 100 cei mai buni fotbalisti din 2013: Lionel Messi pe primul loc. Niciun roman nu a intrat in clasament

Cotidianul englez The Guardian a dat publicitatii traditionalul Top 100 cu cei mai buni fotbalisti ai planetei din acest an. Primul loc l-a ocupat Lionel Messi, urmat de Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovici. continuă pe B1

FOTO VIDEO Google domina lumea robotilor la competitia pentru cei mai buni umanoizi din lume

Weekend-ul acesta divizia armatei americane numita DARPA a organizat olimpiada robotilor. Pe circuitul de NASCAR din Miami, agentia americana a pus la test 16 roboti. Castigatorii sunt detinuti de Google, care a ocupat si locurile 2 si 4.

Forbes: Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume

Tiger Woods, Roger Federer si Kobe Bryant sunt cei mai bogati sportivi din lume potrivit unui top realizat de revista Forbes. Jucatorul de golf Tiger Woods conduce acest clasament dupa ce a castigat in acest an 78.

Top cei mai puternici retaileri din Romania.

In prima jumatate a anului 2013, Kaufland, Carrefour si Lidl au fost cele mai puternice retele de retail din Romania, arata un studiu al Gfk Romania. Pana in septembrie 2014, ne asteptam la o schimbare a topului ca urmare a preluarii magazinelor Real de catre Grupul Metro si remodelarea acestora sub marca Auchan. Estimam ca la finalizarea acestui proces Auchan va fi al doilea cel mai important lant de hypermarketuri din Romania, spune Raluca Raschip, Consumer Goods Retail Director .

Cum sa vezi unde e Mos Craciun: Google si Microsoft au cei mai buni ochi

Ca Mos Craciun exista sau nu tine de fiecare, de varsta si educatie, dar ca-l poti urmari tine de Google, Microsoft si armata SUA. Cele trei entitati ofera uneltele necesare pentru a-i verifica fiecare pas, oras si cadou celui mai darnic om, fie el doar o poveste.

Tudor Chirila, Iv cel Naiv si Radu Beligan, cei mai vanduti autori in 2013

Volumele Intre acte, de Radu Beligan, Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila, si Uibesc, cartea de poezii a poetului anonim Iv cel Naiv, se numara printre cele mai vandute titluri in anul 2013, au declarat.

Top 5 cel mai penibil moment al anului 2013

Mihai Gadea a prezentat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un top cinci al celor mai penibile momente din anul in curs. Astfel, o prima propunere este presedintele Traian Basescu la perdeluta, pe 23.

Cei mai responsabili soferi din Ploiesti vor fi premiati de politisti. Pentru a primi cadoul, trebuie sa treaca testul fiolei

Soferii din Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj care vor conduce in seara de 28 decembrie in orasele lor, vor avea surpriza sa fie premiati de Politia Romana, intr-o actiune de educatie rutiera desfasurata in parteneriat cu Bergenbier.

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant barbat din 2013

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake ocupa primul loc in topul celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de editorii revistei GQ, informeaza contactmusic. com.

impreuna suntem si mai buni! Cadouri pentru un copil chinuit

Impreuna cu dumneavostra, telespectatorii, am dovedit ca suntem si mai buni! La Terpezita, undeva langa Craiova, Ionut, baiatul care a ars incercand sa faca focul, a primit vizita Antenei 3. A primit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )