Libnet.ro
UNICEF

08:32

Top 15 tari europene cu cea mai mare rata de infectare cu Covid-19. Romania, pe lista tarilor ai caror cetateni risca plasarea in carantina la calatoria in Europa

B1 B1,
Top 15 tari europene cu cea mai mare rata de infectare cu Covid-19. Romania, pe lista tarilor ai caror cetateni risca plasarea in carantina la calatoria in Europa

Mai multetari din Europa se confrunta cu impunerea carantinei de catre celelalte state membre ale Uniunii Europene, in cadrul noului sistem de liste pe culori pentru Covid, care se practica in UE, transmite. continuă pe B1

Romania se afla printre tarile Uniunii Europene cu cea mai mica rata de vaccinare a varstnicilor impotriva gripei

Romania se afla printre tarile UE cu cea mai mica rata de vaccinare a batranilor impotriva gripei. Datele publicate marti de catre Oficiul European de StatisticaEurostat) arata ca cea mai scazuta rata de.

Romania, printre tarile din UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei, in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare din Uniunea Europeana impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste s-a inregistrat in 2018 in Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Lituania si Romania, fata de o medie de aproximativ 41% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform news. ro.

Vaccinarea impotriva gripei: Romania, printre tarile cu cea mai scazuta rata in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare din Uniunea Europeana impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste s-a inregistrat in 2018 in Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Lituania si Romania, fata de o medie de aproximativ 41% la nivelul.

SURSE: Six Exchange Elvetia a facut cea mai mare oferta pentru Borsa Italiana

Piata din Zurich, in cursa cu Deutsche Borse si Euronext pentru Bursa din Milano Six Group AG, operatorul bursei elvetiene SIX Swiss Exchange, a lansat, ieri, cea mai mare oferta neangajanta) pentru preluarea Borsa Italiana, depasind propunerile rivalilor Euronext NV si Deutsche Borse AG, confom unor surse citate de Reuters. Una dintre surse a precizat ca aceste trei oferte evalueaza Borsa Italiana la circa 3,5-4 miliarde de euro 4,15-4,74 miliarde de dolari).

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Cea mai mare veste pentru clientii Revolut. Cum pot transfera banii catre alte banci in doar 5 secunde

Revolut, atunci cand a aparut pe piata romaneasca, a reusit sa-si atraga un numar mare de clienti. Numai ca aplicatia nu suporta transferul de bani de pe cardul Revolut catre alte carduri. Acum, in Romania, exista aceasta posibilitate. Clientii Revolut pot sa faca acum transfer rapid de bani Revolut, portofelul tau electronic, a ajuns sa .

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare in randul persoanelor varstnice

Romania se numara printre statele in care persoanele varstnice se vaccineaza cel mai putin. Mai exact doar 20% dintre persoanele varstnice din Romania se vaccineaza anual impotriva gripei sezoniere, mult sub.

Romania se afla printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in luna august

Romania s-a situat printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate azi de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres.

Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Iasul continua sa avanseze in topul pietelor office din Romania. O singura investitie, de peste 120 de milioane de euro, realizata de compania IULIUS, va livra in urmatorii doi ani inca 60. 000 mp de spatii de birouri premium. Palas Campus, un concept mixt in sine, va fi cea mai mare cladire de birouri din tara. Astfel, polul de business regional creat in centrul orasului prin ansamblul Palas, primul proiect mixed-use realizat la noi in tara, va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 135. 000 mp spatii de birouri clasa A. La fel de important este si faptul ca, prin acest proiect de regenerare urbana, o zona centrala a Iasului Sf. Andrei), subdezvoltata, este redata comunitatii si reintegrata in oras.

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )