Libnet.ro
UNICEF

11:45

Top 20 cele mai bune jocuri PC, Xbox si PlayStation din 2010 pana in 2020

Playtech Playtech,
Top 20 cele mai bune jocuri PC, Xbox si PlayStation din 2010 pana in 2020

Ultimul deceniu a fost o perioada foarte buna pentru fanii de jocuri video, fie ca prefera sa se joace pe PC, PlayStation sau Xbox. La final de deceniu, e clar ca se lasa cu topuri din toate. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai piratate filme din 2019: ce descarca romanii de pe torrent in decembrie

Indiferent cat se vor ieftini platformele de streaming, afinitatea pentru piraterie a multora dintre noi nu se va domoli. Ca urmare, macar sa ne facem o idee despre cele mai piratate filme de pe.

Sfaturi de vanatoare Merita sa cumparam cele mai bune echipamente pentru vanatoare?

VIDEO Cele mai bune filme si seriale de vazut pe Netflix in decembrie

Luna decembrie este despre lucrurile pe care le facem impreuna, asa ca Netflix a pregatit multe motive de binging alaturi de cei dragi, iar noi va facem cateva recomandari.

ATENTIE, ROMANI! TOP 5 CELE MAI PERICULOASE RASE DE PISICI! TOTI iubitorii de animale TREBUIE SA AFLE ASTA!

Pisicile au fost deopotriva adorate si blamate de-a lungul vremii. SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Desi erau ridicate la rangul de.

Care au fost cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2019

In top 10 cele mai populare cautari ale anului regasim evenimente care au definit anul 2019, precum alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, dar si meciul de fotbal Romania - Suedia.

A fost ales cel mai frumos targ de Craciun din Europa: Cluj-Napoca e la loc de cinste in top 20

Organizatia European Best Destinations EBD) a anuntat care este cel mai frumos targ de Craciun din Europa, titlu atribuit pe baza voturilor a sute de pasionati de calatorii din intreaga lume. in top 20 este inclus si cel din Cluj-Napoca.

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

Cele mai mari genti din istoria modei!

Fiindca in anul 2020 se vor purta gentile foarte mari, asa cum au hotarat deja marii designeri ai lumii, iata aici un top al celor mai mari posete din istoria modei! .

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

Cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu, potrivit The Hollywood Reporter

Prestigioasa publicatie americana The Hollywood Reporter, specializata in cinematografie si televiziune, a ales cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )